Stiri

Oppo va lansa o versiune de upgrade pentru modelul A77: Oppo A77T specificatii si impresii

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania Oppo a lansat in acest an modelul Oppo A77, item care s-a demonstrat a fi una dintre propunerile cele mai interesante din zona Asia pentru sectorul mid-range. La cateva luni distanta, unul dintre producatorii cu cea mai mare crestere de piata din ultimii doi ani, pare sa se gandeasca deja la o varianta de upgrade pentru aceasta versiune.

Sub denumirea de Oppo A77T, noul model ar putea fi lansat in aceasta vara si propune dotari foto de calitate si un hardware foarte potent.

Oppo A77T specificatii, primele impresii, imagini

Modelul pe care il anunta cei de la Oppo va avea un pret putin mai mare decat cel al versiunii originale, dar ii va pastra dimensiunile si majoritatea caracteristicilor importante. Cu ce se va prezenta Oppo A77T la lumina? Aflam imediat!

Oppo A77T TENAA

Display: Oppo A77T va avea acelasi tip de display ca si modelul standard: un panel elegant si puternic, cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD. Panoul este unul de tip IPS LCD si va fi cel mai probabil protejat de Corning Gorilla Glass.

Memorie: Smartphone-ul Oppo A77T se va baza pe 4GB memorie de tip RAM si pe alti 64 GB destinati stocarii datelor. Memoria interna a telefonului va putea fi extinsa prin portul micro SD pus la dispozitie de Oppo. Utilizatorul poate atinge printr-un card microSD o capacitate de stocare de 258GB.

Procesor: Conform listarii de pe site-ul TENAA, Oppo A77T vine cu acelasi tip de procesor octa core, setat la frecventa de 2.0 Ghz. Procesorul folosit de viitorul terminal este rodul parteneriatului Oppo-MediaTEK.

Sistem de operare: Oppo A77T va rula din fabrica cea mai noua platforma a celor de la Google, Android 7.1.1 Nougat, o imbunatatire fata de modelul clasic lansat in luna mai.

Dotari foto: Terminalul este echipat cu o camera frontala cu senzor de imagine potent. 13 megapixeli va avea camera principala a device-ului si va fi echipata cu flash LED. In schimb, selfie-cam-ul este unul foarte potent, peste nivelul mid-range la care se asteapta toata lumea. Camera frontala va avea un senzor de 16 megapixeli si-i va impresiona pe iubitorii de selfie-uri.

Senzor de amprente: si acest device va beneficia de senzor de amprente. Acesta va fi pozitionat pe partea din fata si va fi incorporat de butonul fizic Home.

Oppo A77T nu difera foarte mult de versiunea clasica, dar este un upgrade important pe care producatorul ni-l pune la dispozitie. Acest device vine in primul rand cu un sistem de operare superior si cu specificatii similare, dar upgradate ale camerelor foto. Ramane de vazut ce capacitate va avea bateria noului model, chinezii anuntand in presa locala ca aceasta ar putea fi putin mai mare.

Oppo A77T

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo A77T