Stiri

OnePlus 5T specificatii tehnice via GFXBench: vine ecran de 6.01 inch cu format 18:9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

OnePlus a confirmat oarecum ca va lansa OnePlus 5T in perioada urmatoare. Confirmarea lansarii acestui terminal a venit in prealabil via Weibo, site-ul de micro-blogging folosit de producator pentru perioada de pre lansare a telefoanelor sale. GFXBench parea ultima confirmare de care aveam poate nevoie pentru a fi siguri de lansarea OnePlus 5T. Dar, nici macar acum nu suntem siguri pe ceea ce va urma pentru producator.

OnePlus 5T specificatii tehnice conform GFXBench ?!

Pe finalul lunii octombrie, OnePlus 5T aparea la pre-comanda pe un site de specialitate din Asia. Joi, intr-o postare pe Weibo, Pete Lau, co-fondatorul companiei OnePlus a lasat sa se inteleaga ca telefonul la care concernul sau lucreaza in acest moment este OnePlus 5T.

OnePlus 5T (1)

Dar, vestea cea mai importanta poate pentru fanii producatorului urma sa fie listarea de pe site-ul de benchmarking. GFXBench, o listare care ne putea edifica asupra viitorului acestui device. Detaliile tehnice ale viitorului smartphone de top de la OnePlus ar fi aparut pe GFXBench, dar momentan, la o simpla cautare, ele nu sunt disponibile. Nici macar cei de la GizmoChina nu-si explica situatia: „fie au fost eliminate rapid, fie totul este o gluma, cert este ca nu putem stii daca informatiile sunt autentice” anunta si sursa citata. Si totusi, desi va invitam sa tratati cu rezervele de rigoare aceste informatii, listarea de pe GFXBench, fie ea una si de scurta durata, a oferit urmatoarele detalii tehnice despre OnePlus 5T.

OnePlus 5T GFXBench

Conform imaginii, OnePlus 5T ar urma sa ruleze Android 7.1.1 Nougat si nu Android 8.0. Display-ul ar urma sa fie unul de 6.01 inch cu o rezolutie 2160 x 1080 pixeli, ceea ce se traduce printr-un format 18:9 al ecranului. Procesorul este fara indoiala o veste asteptata, dar si foarte buna: Snapdragon 835 de la Qualcomm cu placa video Adreno 540 GPU, adica la fel ca pe OnePlus 5. In ceea ce priveste memoria telefonului vom avea doua versiuni daca lucrurile prezentate in aceasta listare se vor transforma in realitate. Una dintre versiuni va avea 6 GB memorie RAM si 64 GB stocare de date, in timp ce a doua versiune va avea 8 GB memorie RAM si 128 GB capacitate de stocare a datelor.

Camera principala OnePlus 5T are 16 megapixeli, insa va fi una duala, astfel ca nu stim pe ce al doilea senzor se va baza device-ul. In schimb, fata de OnePlus 5, camera foto frontala (selfie) va avea o rezolutie de 20 de megapixeli, spre deosebire de cei 16 megapixeli ai camerei OnePlus 5.

Nu exista momentan informatii despre bateria telefonului, ci doar speculatii destul de diverse. Cu toate acestea, foarte probabil OnePlus 5T nu va avea incarcare wireless. Pete Lau, co-fondatorul companiei a incercat sa explice pe Weibo de ce incarcarea de tip wireless nu va fi prezenta prea curand pe un telefon OnePlus, prin urmare nici pe OnePlus 5T. Acesta sustine ca datorita existentei Dash Charge, nu exista un alt motiv intemeiat pentru a se face trecerea la wireless charging, mai ales ca ar afecta si design-ul telefoanelor, aspect pe care compania nu si-l doreste.

OnePlus 5T

Nu exista momentan informatii concrete despre lansarea oficiala a OnePlus 5T, insa exista anumite surse care crediteaza data de 16 noiembrie drept posibila data oficiala pentru anuntul OnePlus 5T.

sursa: techiestate.com

Summary
OnePlus 5T specificatii tehnice via GFXBench: vine ecran de 6.01 inch cu format 18:9
Article Name
OnePlus 5T specificatii tehnice via GFXBench: vine ecran de 6.01 inch cu format 18:9
Description
OnePlus 5T apare intr-o listare GFXBench si isi dezvaluie ecranul de 6.01 inch cu format 18:9. Terminalul va avea procesor Snapdragon 835