Reviews, Stiri

OnePlus 5T Lava Red editie speciala: pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Fanii OnePlus au fost putin dezamagiti ca lansarea modelului OnePlus 5T, noul varf de gama al companiei, a oferit doar o versiune Midnight Black a device-ului.

OnePlus 5T Lava Red

Fie ca producatorul chinez incearca sa regleze lucrurile din mers, fie ca a planificat aceasta noua lansare, in foarte scurt timp pe piata va fi disponibila versiunea Lava Red a deja popularului handset. Un review OnePlus 5T va poate edifica asupra noutatilor pe care le aduce acest terminal, lansat in urma cu doua saptamani pe piata de compania din China.

OnePlus 5T Lava Red Edition

Noul OnePlus 5T Lava Red aduce o combinatie puternica de culoare intre negrul evident din partea frontala si de pe margini si rosul aprins de pe partea din spate. De aici isi trage aceasta editie denumirea de OnePlus 5T Lava Red. Compania a introdus acest model drept editie comemorativa, iar finisajul rosu de pe spate a aprins deja imaginatia fanilor companiei.

OnePlus 5T Lava Red (3)

Cu exceptia culorii diferite fata de terminalul standard lansat acum doua saptamani, noul OnePlus 5T Lava Red este de fapt acelasi OnePlus 5T. Avem ecran de 6.01 inch optic AMOLED cu aspect 18:9 si rezolutie Full HD + pe partea din fata plus o camera de 16 megapixeli frontala.

OnePlus 5T Lava Red (4)

Pe spatele dominat de acest rosu impunator si atractiv, OnePlus 5T Lava Red beneficiaza de o camera principala in format dual cu senzori de 20, respectiv 16 megapixeli si apertura excelenta f/1.7. Handset-ul ruleaza Android 7.1.1 Nougat dar va primi in scurt update la Oreo, la fel ca si versiunea de baza lansata in urma cu putin timp. Evident, aceasta versiune de Nougat este customizata de producator cu atractiva interfata Oxygen OS. Platforma este aceeasi, Qualcomm Snapdragon 835, in timp ce bateria ramane una impresionanta, avand o capacitate de 3300 de miliamperi si tehnologie de incarcare rapida Dash Charge.

OnePlus 5T Lava Red (2)

In ceea ce priveste preturile acestui dispozitiv, OnePlus 5T Lava Red va fi disponibil pentru suma de 530 de dolari care par rezonabili pentru versiunea de 8 GB RAM si 128 GB memorie nativa. Se pare ca OnePlus 5T Lava Red va fi disponibil in China incepand cu data de 12 decembrie. Speram ca producatorul va lansa aceasta versiune atractiva (si de ce nu, poate si pe alte culori) si pe piata din Europa.

Summary
OnePlus 5T Lava Red editie speciala: pret, specificatii tehnice, pareri
Article Name
OnePlus 5T Lava Red editie speciala: pret, specificatii tehnice, pareri
Description
Cei de la OnePlus au lansat editia speciala OnePlus 5T Lava Red pentru utilizatorii din China: vezi ce specificatii aduce