Stiri

OnePlus 5 va avea procesor Snapdragon 835 si un design splendid

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

OnePlus 5 (2)OnePlus 5 va fi varful de gama al companiei producatoare in noul an, asa cum pcadvisor.co.uk anunta inca din luna septembrie a anului trecut. Dupa experientele foarte reusite denumite OnePlus 3 si OnePlus 3T , OnePlus trece la urmatorul nivel de excelenta si anunta o splendoare de terminal, despre care au inceput deja sa iasa la suprafata primele detalii neoficiale. Va veti intreba insa firesc, de ce continuarea seriei OnePlus nu aduce in prim plan un model OnePlus 4, asa cum probabil suna cel mai normal. Cei de la pcadvisor.co.uk ne lamuresc in aceasta privinta: „in traditia chineza, cifra 4 nu este tocmai una iubita, asta in special pentru ca se spune ca aduce ghinion. Mizand probabil si pe aceasta superstitie cu iz de traditie veche, OnePlus isi va denumi noua varf de gama OnePlus 5”.

Pana in acest moment insa, compania producatoare nu a confirmat aceasta denumire pentru noul sau flagship, dar vom folosi denumirea de care ne asigura site-ul britanic mentionat mai sus pentru a descrie ceea ce urmeaza la capitolul specificatii in noul concept One Plus. Asadar, ce ne va propune noul varf de lance al companiei, vedem in cele ce urmeaza

Conceptul OnePlus 5

OnePlus 5 lansare » Fara discutie, OnePlus a reusit si in ceea ce priveste versiunile trecute sa impresioneze nu doar in privinta specificatiilor, cat si in privinta aspectului exterior al telefonului sau „de gala”. OnePlus 3 a fost unul dintre cele mai bine vandute telefoane mobile din Asia pentru ca asigura un raport calitate-pret excelent. Mai mult decat atat, intr-o analiza amanuntita pe care am desfasurat-o si noi pe site-ul nostru, catmobile a inclus terminalul OnePlus 3T in topul celor mai bune 3 telefoane de pe piata asiatica din 2016, device-ul amintit ruland la fel ca si Xiaomi Mi5s sau Xiaomi Mi Note 2 procesorul Snpadragon 821, cel mai bun probabil dintre chipset-urile din 2016.

OnePlus 5 noutati legate de procesorul sau mult mai rapid »Noul varf de gama al OnePlus va folosi tot un procesor de top de la Qualcomm, cu predilectie, Snapdragon 835, procesor pe care il gasim in productiile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus si care este considerat deja cel mai valoros procesor de categorie din acest an. Conform pcadvisor.co.uk un astfel de procesor va functiona cu diverse capacitati de memorie RAM pe noul OnePlus 5. Vom avea o versiune entry-level cu 6GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare, in timp ce capacitatea cea mai importanta (si mai scumpa raportat la versiune) va atinge 8 GB memorie RAM si un spatiu de stocare nativ de 128 GB.

OnePlus 5 concept

Dincolo de prezenta semnificativa si impresionanta a acestor caracteristici mentionate mai sus, terminalul pe care OnePlus il pregateste pentru 2017 va mai impresiona aproape fara dubii, la alte doua capitole. Conceptul OnePlus 5 pare gandit pentru a se incadra in trend-urile anului, iar unul dintre aceste trend-uri este ecranul de tip bezel-less. OnePlus 5 va beneficia de un display fara margini sustine sursa citata si mai sus si va face pasul spre un Quad HD cu impresionanta rezolutie de 2560×1440 pixeli, cu 5.5 inch in diagonala. Display-ul device-ului va fi insotit in functie de zona geografica in care se va comercializa dispozitivul de doua constructii diferite. Una dintre ele va fi aproape sigur din ceramica, in timp ce cealalalta se asteapta sa fie o carcasa metalica. Cel mai probabil, aceasta din urma va ajunge in zona europeana, confor pcadvisor.co.uk.

Si la capitolul foto, OnePlus 5 este gata sa faca o impresie puternica. Stim deja ca OnePlus 3 avea o camera principala de 16 megapixeli si una secundara de 8 megapixeli, in timp ce OnePlus 3T asigura doua camere cu senzori de cate 16 megapixeli. Ei bine, OnePlus 5 va utiliza o camera foto principala de 23 de megapixeli conform tuturor zvonurilor neoficiale, indiferent de sursa de provenienta. Acestei camere i se va adauga un selfie-cam cu senzor de imagine de 16 megapixeli, la fel ca la OnePlus 3T.

Noul dispoztiv de top al companiei va depasi performantele legate de autonomie ale predecesorilor sai. OnePlus 3 a venit echipat cu o baterie de 3000 mAh, in timp ce OnePlus 3T a mizat pe un acumulator de 3400 mAh. Noua versiune din 2017 va avea dupa toate probabilitatile un acumulator de 4000 mAh, utilat cu fast charging si…se spune si compatibil cu tehnologia wireless. Cei de la techdroider confirma aceasta ipoteza si anunta ca alimentarea se va face prin port USB Type C. Fara urma de indoiala, OnePlus 5 va rula Android 7.0 Nougat, alaturi de cea mai noua versiune a interfatei grafice Oxygen OS.

OnePlus 5

Adunand toate aceste precizari facute de mai multe surse din Anglia, Statele Unite, China si India, daca ele se vor demonstra a fi reale, se pare ca vom avea parte de cea mai buna editie de OnePlus de pana acum si evident de unul dintre cele mai puternice telefoane din 2017. Nu exista niciun dubiu ca si la capitolul design, OnePlus este pregatita pentru a ne oferi o versiune minunata de flagship, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam detaliile oficiale cu sufletul la gura si sa speram ca vor ajunge cat mai repede la „urechile noastre”. Catmobile.ro va tine la curent cu informatiile legate de flagshipul OnePlus din 2017 prin intermediul blogului nostru. Vom reveni cu un update amanuntit asupra detaliilor oficiale pe care le asteptam din partea companiei chineze.

Summary
Article Name
OnePlus 5 va avea procesor Snapdragon 835 si un design splendid
Description
Noul varf de gama al OnePlus va folosi tot un procesor de top de la Qualcomm, cu predilectie, Snapdragon 835, procesor pe care il gasim in productiile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus si care este considerat deja cel mai valoros procesor de categorie din acest an