Stiri

OnePlus 5 a primit o data oficiala de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

OnePlus 5 are din acest moment mai putin de doua saptamani pana la lansarea sa oficiala. In ciuda speculatiilor din ultima perioada referitoare la data oficiala de lasare a acestui foarte asteptat „flagship killer”,OnePlus a dezvaluit care va fi data la care vom putea observa in mod oficial noul varf de gama al companiei.

OnePlus 5 va fi lansat oficial pe 20 iunie

Daca ati citit blogul catmobile, ati putut afla inca din 20 mai ca cei de la OnePlus au anuntat printr-un poster pe reteaua de socializare Weibo aparitia acestui terminal. Producatorul a salutat lansarea OnePlus 5 prin mesajul „Hello 5” urmat de sugestivul „Hey Summer! Give me five!”. O campanie inspirata si constructiva a companiei care confirma iata la mai putin de trei saptamani distanta de la acest anunt, data oficiala de lansare a varfului de gama pe 2017 al OnePlus.

Compania a pus capat zvonurilor care anuntau date diferite de lansare pentru acest foarte asteptat model si a anuntat ca modelul OnePlus 5 va fi lansat oficial in data de 20 iunie. Pe site-ul oficial al companiei gasim chiar o pagina web speciala dedicata fericitului eveniment din care aflam destul de multe detalii despre locurile in care OnePlus 5 va putea fi observat.

OnePlus 5 data oficiala de lansare

Producatorul a decis sa organizeze mai multe evenimente in intreaga lume pentru a-si prezenta noua creatie, astfel ca modelul va fi lansat in evenimente oficiale la Londra, Amsterdam, New York, Paris, Copenhaga, Tampere, Oulu, Turku, Helsinki si Berlin. Interesant ca in aceasta enumerare de orase se gasesc nu mai putin de patru localitati importante din Finlanda, printre care, evident si capitala tarii.

Primul eveniment insa va avea loc la New York, in data de 20 iunie, la 7:00 PM. La evenimentul din Meatpacking District din New York, invitati speciali vor fi celebrul vlogger MKBHD si unul dintre fondatorii companiei OnePlus, Carl Pei.

Posibile specificatii OnePlus 5

Bursa zvonurilor la acest capitol al specificatiilor este deja destul de ofertanta, insa in anumite „zone” aspectele par destul de clare. OnePlus va fi motorizat de un super-procesor, Snapdragon 835 de la Qualcomm, procesor pe care il avem si la flagshipul Samsung Galaxy S8 (verifica oferta de huse pentru acest model).

Smartphone-ul vedeta al celor de la OnePlus va veni cu un display cu diagonala de 5.5 inch (Full HD sau QHD) si cu o baterie foarte generoasa, cel mai probabil de 4000 mAh. Dotarile foto vor fi impresionante, cel mai probabil terminalul urmand a se baza pe o camera principala de 23 de megapixeli si pe o alta, frontala, de 16 megapixeli.

OnePlus 5 va rula Android 7.1 Nougat si va avea doua versiuni diferite: una care va avea la bord 6GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare nativ si o a doua cu 8 GB memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare nativ. Conceptul OnePlus 5 pare gandit pentru a se incadra in trend-urile anului, iar unul dintre aceste trend-uri este ecranul de tip bezel-less. OnePlus 5 va beneficia aproape sigur de un display fara margini ceea ce va conduce catre confirmarea ca design-ul terminalului va fi unul entuziasmant. Cu detalii oficiale despre lansarea flagshipului OnePlus vom reveni si noi, imediat dupa lansarea de la New York.

Summary
OnePlus 5 a primit o data oficiala de lansare
Article Name
OnePlus 5 a primit o data oficiala de lansare
Description
OnePlus 5 are din acest moment mai putin de doua saptamani pana la lansarea sa oficiala. In ciuda speculatiilor din ultima perioada referitoare la data oficiala de lasare a acestui foarte asteptat "flagship killer",OnePlus a dezvaluit care va fi data la care vom putea observa in mod oficial noul varf de gama al companiei.