Stiri

OnePlus 5 confirmat oficial de producator

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

OnePlus 5, smartphone-ul cel mai asteptat conform publicatiei China Today de catre pasionatii de telefoane mobile din aceasta tara, a fost in sfarsit confirmat oficial de catre compania producatoare. Prin intermediul unei postari pe reteaua de socializare Weibo, compania a transmis mesajul „Hello 5” confirmand astfel nu doar lansarea oficiala a terminalului OnePlus 5, ci si denumirea sa.

Dupa 3…vine 5: OnePlus 5 oficializat de compania producatoare

Pentru chinezii de la OnePlus (si nu numai), dupa 3…vine 5. Superstitia chinezilor legata de cifra patru este foarte cunoscuta la nivel inalt si am discutat si noi despre acest detaliu in cadrul acestui articol mai vechi (detalii OnePlus 5 lansare). Desigur insa, nu ne asteptam ca la acest nivel, o mare companie producatoare de telefoane mobile sa renunte la cifra 4 din gama sa cea mai importanta. Iata insa ca OnePlus procedeaza contrar asteptarilor si confirma zvonurile care anuntau ca 2017 aduce noul varf de gama OnePlus, dar sub denumirea de OnePlus 5, chiar daca ultima reusita in materie a concernului a fost modelul OnePlus 3 de anul trecut.

OnePlus 5

Prin intermediul retelei de socializare Weibo, compania producatoare a afisat mesajul „Hello 5” dezvaluind atat numele viitorului flagship al companiei cat si lansarea oficiala a acestuia. Ghidati de superstitii, dar si de ambitia de a crea un nou device de foarte buna calitate ca si precedentul, cei de la OnePlus asteapta la randul lor cu nerabdare momentul lansarii oficiale al OnePlus 5. Cel mai probabil, restul mesajului dezvaluie si perioada in care acest dispozitiv „va iesi la lumina”.

Compania ne saluta pe Weibo cu mesajul „Hey Summer! Give me five!”. Destul de inspirata de altfel aceasta formula care ne garanteaza ca undeva spre sfarsitul lunii iunie, sau debutul lui august, vom avea parte de lansarea mult dorita. Din pacate, „anunturile” oficialilor chinezi se opresc aici, astfel ca despre specificatii si caracteristicile telefonului nu putem decat specula.

Ce formula pregateste OnePlus pentru noul model?

OnePlus 5 noutati »Nu stim exact, dar ne putem baza cu incredere pe ceea ce ne ofera cei de la pcadvisor.co.uk, astfel ca aproape sigur, noul varf de gama al companiei OnePlus va fi motorizat de un super-procesor: Snapdragon 835 de la Qualcomm, procesor pe care il avem si la flagshipul Samsung Galaxy S8.

Vom avea de asemenea la dispozitie un display cu diagonala de 5.5 inch si fie o rezolutie Full HD de mare calitate, fie chiar un QHD. Peisajul tehnologic este intregit de o camera foto duala si foarte probabil de o baterie foarte generoasa, cel mai probabil de 4000 mAh. OnePlus 5 va utiliza o camera foto principala de 23 de megapixeli conform tuturor zvonurilor neoficiale, indiferent de sursa de provenienta. Acestei camere i se va adauga un selfie-cam cu senzor de imagine de 16 megapixeli, la fel ca la OnePlus 3T.

Sistem de operare ales va fi Android 7.1 Nougat, alaturi de interfata grafica Oxygen OS. Nu lipsesc conform celor de la pcadvisor.co.uk specificatiile impresionante in materie de memorie. Terminalul de varf al companiei chineze este pregatit cu o versiune entry-level de 6GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare, dar si cu o versiune entuziasmanta de 8 GB memorie RAM si nu mai putin de 128 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Vom reveni cu detalii suplimentare despre lansarea acestui flagship killer imediat ce vom intra in posesia lor.

Summary
OnePlus 5 confirmat oficial de producator
Article Name
OnePlus 5 confirmat oficial de producator
Description
OnePlus 5, flagshipul pe care il pregateste OnePlus pentru 2017, a fost confirmat oficial de producator