Reviews, Stiri

OnePlus 3T review, opinii si specificatii tehnice

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

OnePlus 3T este un smartphone pe care compania chineza OnePlus l-a lansat in luna noiembrie a anului trecut. Este vorba de fapt despre o varianta de upgrade a terminalului OnePlus 3, dar este oare acest item caruia compania i-a adaugat litera „T” in denumire un plus de calitate si merita el cumparat? Am analizat OnePlus 3T pentru dumneavoastra, haideti sa vedem ce-a iesit.

OnePlus 3T review si specificatii tehnice

Pentru inceput, sa aruncam o privire peste ceea ce propune noua creatie a celor de la OnePlus. Veti observa foarte multe detalii tehnice identice intre cele doua dispozitive OnePlus 3 si OnePlus 3T:

Specificatii OnePlus 3T:

  • – display: 5.5 inch Full HD AMOLED
  • – chipset: Qualcomm Snapdragon 821, procesor tactat la 2.35 Ghz
  • – memorie RAM: 6GB
  • – memorie flash: 128 GB
  • – camera foto principala: 16 megapixeli cu OIS si EIS
  • – camera foto secundara: 16 megapixeli
  • – acumulator: 3400 mAh
  • – sistem de operare: Android 6.0.1 Marshmallow

 

 

Specificatii One Plus 3 vs Specificatii One Plus 3T

Specificatii OnePlus 3 vs OnePlus 3T

Specificatii OnePlus 3 vs OnePlus 3T

OnePlus 3T nu aduce nici o modificare la capitolul design. Dimensiunile si greutatea OnePlus 3T sunt identice cu cele de la OnePlus 3, un detaliu pe care eu personal il consider excelent. De ce? Pentru ca OnePlus 3T vine cu o baterie mai mare de 3400 mAh, tinand cont ca prin comparatie, OnePlus a implementat in varianta clasica a smartphone-ului, la aceleasi dimensiuni si cu aceeasi greutate, un acumulator de 3000 mAh. Aspectul elegant si stilat ramane o constanta in ceea ce priveste aceasta gama, ceea ce reprezinta fara indoiala, un alt detaliu imbucurator. Camera a ramas plasata undeva in zona centrala, in schimb exista o noua formula de protectie asupra ei si logo-ul OnePlus chiar dedesubt. Portul USB 2.0 Type-C este chiar pe centru, exact sub senzorul de amprente, care joaca si rol de home button. Langa, descoperim mufa pentru casti. Daca butonul power este plasat in partea dreapta, in partea stanga descoperim butoanele de volum. Si cam atat despre design-ul OnePlus 3T, unul familiar, clasic si oarecum plictisitor. Dar OnePlus nu este singura companie smartphone care se „ghideaza” dupa aceste standarde. Sa trecem insa la capitolele forte.

OnePlus 3T reviw si opinii

OnePlus 3T reviw si opinii

Asa cum aminteam si mai sus, bateria noului OnePlus 3T este un prim plus pentru varianta de upgrade a telefonului. Prin intermediul sau, OnePlus 3T rezista ceva mai mult, ceea ce nu poate fi decat un lucru bun, indiferent ce fel de utilizator esti. Daca vei incarca OnePlus 3T in jur de 30-40 de minute pe zi, hai sa zicem o ora, atunci nu trebuie sa-ti faci nicio grija in privinta rezistentei sale cel putin pana seara tarziu. OnePlus 3T este un smartphone dual sim cu un nivel foarte bun de conectivitate 4G, care chiar daca solicita intens bateria, nu afecteaza performanta acesteia. La capitolul performanta, noul smartphone OnePlus beneficiaza de un procesor Snapdragon 821 mai rapid si de sprijinul a 6GB RAM. Utilizatorul interesat de gaming sau multi-tasking nu va intampina probleme pe acest dispozitiv. Aplicatiile se deschid foarte repede, iar jocurile de tip Asphalt 8 care solicita destul de multe resurse, nu reprezinta o problema. Eu personal am in jur de 10 aplicatii deschise in acelasi timp din obisnuinta, ceea ce in cazul acestui item, veti descoperi si singuri ca nu inseamna nimic de nedepasit. In testele AnTuTu, OnePlus 3T se aseaza undeva in imediata apropiere a unor smartphone-uri impresionante precum iPhone 7 sau Le Pro. Spectaculos, nu-i asa?

Continuam lista argumentelor pro OnePlus 3T si indraznesc sa spun ca pentru pretul cu care se vinde acest smartphone, nu veti gasi pe piata un sistem de camere foto mai bun, mai ales daca tinem cont si de spatiul de stocare de 128 GB. Camera principala a sa este exacta, rapida, excelent focusata pe obiectiv si cu colori extrem de naturale. Chiar si in conditii de iluminat scazut, telefonul reuseste sa obtina cadre si detalii de calitate, ceea ce nu e deloc putin lucru. Nu as putea spune ca face parte din „liga iPhone sau Samsung”, dar cu siguranta depaseste multe alte terminale scumpe si supra-evaluate la aceste capitole. In ceea ce priveste camera foto pentru selfie-uri, as spune ca se poate mai bine, dar in niciun caz nu reprezinta o dezamagire. Calitatea pozelor efectuate cu aceasta camera foto secundara se apropie sau chiar depaseste nivelul pozelor efectuate cu Oppo F1.

OnePlus 3T

OnePlus 3T

Sigur, nu totul este roz in privinta acestui smartphone. Pentru ca display-ul de 5.5 inch AMOLED full HD nu se apropie de nivelul Samsung sau iPhone. Este insa un display adecvat pentru pretul telefonului. Un alt detaliu contra de care o sa va loviti va fi cel legat de gaming. Mai ales daca sunteti pasionati de acest capitol trebuie sa stiti asta. OnePlus 3T poate rula orice tip de joc, indiferent de solicitarile acestuia, dar la un moment dat, se va incalzi.Nu e nimic deranjant si nimic peste care nu puteti trece, dar este absolut firesc sa mentionam acest detaliu.

OnePlus 3T pret si concluzie

Daca esti un utilizator pasionat de OnePlus, cred ca vei fi destul de suparat. La nici sase luni de la lansarea variantei standard, compania a produs un smartphone upgrade, mai bun decat precedentul. Marea diferenta in favoarea OnePlus 3T vine de la calitatea procesorului care indiscutabil este mai rapid decat in formula standard si de la capacitatea bateriei. Ca sa va mai imbunam, va reamintim totusi ca OnePlus a promis un update pentru ambele variante de telefon la Android 7.0 Nougat.

Din punct de vedere al specificatiilor este clar ca diferentele intre OnePlus 3 si OnePlus 3T nu sunt foarte mari, dar daca doriti un smartphone cu un procesor mai bun si o baterie superioara, optati pentru upgrade-ul OnePlus 3T. Diferenta de pret nu este una remarcabila: emag. ro ofera ambele variante de telefon cu o diferenta de doar 200 de lei in favoarea OnePlus 3T. Per total, acest device va poate scoate din buzunar suma de 2700 de lei. La care in mod ideal se poate adauga o suma foarte mica pentru protectia device-ului, suma rezervata pentru achizitionarea unei huse OnePlus 3T de buna calitate.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 5 votes
Brand Name
OnePlus
Product Name
OnePlus 3T
Price
RON 2700