Reviews, Stiri

OKWU Yu Fly smartphone 4G, cu ecran Full HD de 5.7″ si procesor Snapdragon 615

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Pe 12 octombrie, piata din India a primit o noua propunere atractiva. OKWU Yu Fly este un device foarte aspectuos, care va putea fi achizitionat doar din magazinele de profil din aceasta zona. Ce specificatii aduce insa acest device? Aflam in cele ce urmeaza.

OKWU Yu Fly primele impresii, specificatii tehnice si disponibilitate

OKWU Yu Fly are o constructie foarte eleganta, iar acest aspect este primul detaliu care iese in evidenta la noul smartphone Yu Fly. Desigur insa, configuratia telefonului este cea care preocupa in mod special, iar modelul nu sta deloc rau la acest capitol, cu cateva exceptii peste care sa zicem ca se poate trece cu vederea.

OKWU Yu Fly

Smartphone-ul are un display generos cu diagonala de 5.7 inch, imbracat in sticla curbata 2.5D si capabil sa suporte o rezolutie Full HD, in speta 1920 x 1080 pixeli. Acest IPS FHD in 16 milioane de culori are nu doar un evident rol calitativ, dar si unul estetic.

Sub capota, OKWU Yu Fly ascunde un procesor octa-core, tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Este vorba despre un Snapdragon (!) 615 via Qualcomm. Acesta este cuplat cu 2 GB memorie RAM si cu cei 16 GB dedicati stocarii de date. Smartphone-ul de tip phablet beneficiaza totusi de slot pentru carduri externe, astfel ca memoria de tip flash poate fi extinsa pana la 64 GB. O capacitate destul de potrivita pentru ceea ce poate oferi acest terminal.

Compartimentul foto este unul tipic pentru clasa mijlocie. Avem o camera principala de 13 megapixeli cu optiune HDR, filtre de lumina si PDAF. Frontal, OKWU Yu Fly vine cu o camera foto cu senzor de imagine de 8 megapixeli, echipat cu functii precum PDAF, Face Recognition si Continous Shot. Nu exista stabilizator de imagine, dar telefonul poate inregistra la format HD cu 30 de cadre pe secunda.

Capacitatea bateriei este una excelenta. OKWU Yu Fly vine cu un acumulator de 3050 miliamperi, care nu se poate insa detasa. Din punct de vedere al conectivitatii, device-ul „vede” atat 3G cat si 4G, asigura bluetooth v4.1 si wi-fi 802.11 b/g/n plus Wi-Fi Hotspot. Smartphone-ul OKWU Yu Fly are port microUSB v2.0 si mufa pentru casti de 3.5 milimetri.

OKWU Yu Fly (2)

Terminalul beneficiaza totodata de senzori de proximitate, lumina ambientala , accelerometru si scanner de amprenta. Din pacate, ruleaza doar Android 6.0 Marshmallow, ceea ce poate fi considerat un minus comparativ cu ceea ce ofera restul pietei. Conform presei din India, telefonul costa in acest moment putin peste 500 de lei, in „traducere” romaneasca. Vom reveni cu disponibilitatea sa in magazinele online din aceasta zona.

Cel mai probabil insa, terminalul va fi disponibil in scurt timp pe site-uri precum Flipkart si Amazon. De asemenea, pretul sau se va diminua in timp, pentru ca este greu de crezut ca poate face fata concurentei de pe piata. Un discount pentru acest device ar putea sa apara chiar in primele zile de la oficializarea sa.

sursa: Gizbot

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Product Name
OKWU Yu Fly
Price
LEI (aprox) 580