Reviews, Stiri

OFICIAL: UMIDIGI Z1 si Z1 Pro sunt gata!

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

UMIDIGI Z1 si Z1 Pro sunt doua dintre cele mai atractive terminale de pe piata in aceasta saptamana. Compania Umidigi le-a anuntat astazi oficial, prilej pentru noi, cei de la catmobile.ro, sa aruncam o privire peste specificatiile celor doua dispozitive si sa vi le prezentam.

UMIDIGI Z1 and Z1 Pro: aspect de tip iPhone, constructie de calitate

UMIDIGI Z1 and Z1 Pro au primit in sfarsit unda verde din partea companiei Umidigi. Cele doua dispozitive imbraca un design foarte placut, chiar daca destul de similar cu cel al unui iPhone. Umidigi nu s-a ascuns insa niciodata la acest capitol, a acceptat opiniile celor care nu s-au declarat entuziasmati de lipsa de originalitate si a mers inainte cu un proiect curajos, care s-ar putea sa dea roade. Pentru ca inainte de a fi simple replici ale unui iPhone in materie de design, UMIDIGI Z1 and Z1 Pro sunt doua terminale interesante ca specificatii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Intr-adevar, partea de design a celor doua item-uri ne duce indubitabil cu gandul la un terminal Apple. Rame laterale minimale, design similar, amplasarea in partea de stanga sus a cemerelor din spate, doua antene orizontale, corp unibody din alumuniu…practic am descris un iPhone, e drept fara aceeasi calitate a materialelor. Asta nu inseamna insa ca UMIDIGI Z1 si Z1 Pro nu beneficiaza de o constructie de calitate. Ar fi pacat sa sustinem contrariul.

 

Modelul Z1 Pro aduce odata cu prezentarea sa o mare surpriza (foarte placuta, ce e drept). Terminalul masoara doar 6.95 milimetri si datoreaza acest amanunt display-ului de tip AMOLED. Modelul clasic Z1 are 8.2 milimetri grosime prin comparatie si cantareste ceva mai mult: 175 de grame, fata de numai 148 de grame ale modelului Z1 Pro.

UMIDIGI Z1 si Z1 Pro: specificatii de actualitate

UMIDIGI Z1 si Z1 Pro au aceeasi diagonala la ecranele lor: 5.5 inch. Ambele terminale sunt protejate prin Corning Gorilla Glass si vin cu rezolutie Full HD, ceea ce nu este deloc putin lucru. Modelul Z1, despre care am mai discutat pe blogul catmobile.ro, vine cu un display de tip Sharp Igzo si sticla curbata 2.5D. Z1 PRO se bazeaza pe AMOLED in schimb si pastreaza rezolutia 1080×1920 pixeli.

 

UMIDIGI Z1 si Z1 Pro nu au diferente majore cu exceptia capitolului display, acolo unde Z1 Pro face diferenta in favoarea sa. Ambele sunt echipate cu procesoare Helio P20 setate la frecventa de 2.3 Ghz si o configuratie bazata pe 6GB RAM si 64 GB spatiu de stocare intern. De asemenea, UMIDIGI Z1 si Z1 Pro vin cu aceleasi tip de baterie si cu aceeasi capacitate (4000 mAh), echipata cu fast charging. Nu lipseste slotul hybrid dual sim, senzorul de amprenta si cel mai nou sistem de operare Android, Nougat 7.0.

Camerele principale sunt duale, fiind echipate cu senzori de 13 si 5 megapixeli, o combinatie intre Samsung si o sursa complet necunoscuta de provenienta. Exista insa suport Ultra HD pentru captura video, LED Flash si phase detection. Camerele destinate amatorilor de selfie-uri au senzori de cate 5 megapixeli pe ambele telefoane.

UMIDIGI Z1 si Z1 Pro: pret

Incepand cu data de 26 iunie, Gizmochina anunta ca modelele UMIDIGI Z1 si Z1 Pro vor fi disponibile la precomanda. Daca le vei achizitiona in perioada respectiva, pe oricare dintre ele, vei primi un voucher cadou de pana la 50$. Modelul UMIDIGI Z1 costa 229.99 dolari, in timp ce modelul UMIDIGI Z1 Pro este mai scump si va costa 300 de dolari.

Acest model va putea fi achizitionat doar pe baza de invitatie in aceasta perioada din cauza numarului limitat de unitati disponibile. Puteti verifica si beneficia de oferta pe site-ul oficial al companiei. UMIDIGI Z1 si Z1 Pro sunt doua terminale interesante, care chiar daca ne duc usor cu gandul la Apple si terminalele sale, pot insemna in acelasi timp calitate la pret accesibil.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
UMIDIGI
Product Name
UMIDIGI Z1 si Z1 Pro