Stiri

Ochelari VR in Romania: unde gasesti, cum functioneaza si la ce folosesc

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

O pereche de ochelari VR va pot transpune intr-o lume cu totul si cu totul noua. Realitatea virtuala parea in urma cu cateva decenii un simplu scenariu de film. Sau de carte, daca ne raportam la operele stiintifico-fantastice ale fantezistului scriitor american, Daniel Galouye. Astazi, imposibilul a devenit posibil, iar oamenii din intreaga lume se bucura de exceperiente absolut captivante si spectaculoase prin diversele tipuri de gadget-uri VR pe care le au la dispozitie.

Ce inseamna de fapt realitate virtuala?

Cine n-a auzit varianta in limba engleza a acestei expresii: „virtual reality”? Ei bine, aceasta expresie descrie de fapt anumite ambiante artificiale create pe computer prin care utilizatorul capata practic impresia fizica, aproape reala a unor locuri reale sau imaginare prin intermediul unei simulari spectaculoase. Este adevarat ca cele mai multe imprejurimi „create” prin metode virtual reality reprezinta o simulare a unei realitati obisnuite, insa exista si alte imprejurimi „create” in aceeasi maniera care simuleaza altfel de realitati, de ce nu, chiar imaginare.

Mai mult decat atat, o serie de aplicatii lansate pe piata in ultimii ani completeaza acest peisaj tehnologic, alta data, inimaginabil, cu posibilitatea unei comunicari verbale sau a unor sunete si forte exercitate asupra utilizatorului, extrem de reale si perceptibile chiar si prin simtul tactic. Totul se petrece insa virtual, iar pentru a simula cat mai aproape de realitate totul, exista numeroase de aparate care ajuta in acest sens. Putem discuta astfel despre ochelari VR, platforme virtuale in care ne putem deplasa fizic, platforme pentru diverse jocuri electronice de cel mai inalt nivel, haine electronice, diverse dispozitive care se pot monta pe cap sau revolutionarele manusi fara fir pentru diverse baze de date.

Cele mai interesante aplicatii Virtual Reality lansate in 2017

Achizitionarea unei perechi de ochelari VR (puteti consulta inclusiv oferta noastra de produse VR si alte gadget-uri) va poate pune in postura de a va transpune intr-o lume tot mai interesata a realitatii virtuale. Exista numeroase aplicatii lansate in ultimii ani care va vor face cu ochiul, iar despre cateva dintre acestea vom vorbi si noi mai jos. Ceea ce trebuie sa stiti este ca o pereche de ochelari VR va poate oferi extrem de multe avantaje, dar nu intotdeauna puteti profita de ele. Conteaza foarte mult ce fel de ochelari achizitionati si de unde. Si cum nu putem garanta pentru produsele altora va recomandam achizitionarea unei perechi de ochelari VR la preturi extrem de echitabile de pe site-ul nostru, asigurandu-va de calitatea lor, de larga lor accesibilitate si compatibilitate cu diverse jocuri sau aplicatii de pe piata.

Ochelari VR Romania

Ochelari VR Romania

O prima aplicatie interesanta poate fi Space Explorer VR, un joc extrem de captivant care va transpune intr-o galaxie indepartata. Jocul se poate gasi in magazinele online pentru aplicatii, iar pentru a experimenta acest sentiment impresionant va recomandam aceasta pereche de ochelari VR.

Foarte populara si interesanta, platforma Fulldive VR, poate prezenta un interes deosebit pentru orice utilizator pasionat de realitate virtuala. Aceasta platforma va permite sa folositi ochelari de realitate virtuala pentru a naviga pe internet si vizualiza diverse filme in format 3D precum si diverse fotografii, clipuri sa videoclipuri.

Within VR este o aplicatie nu doar interesanta ci si foarte utila. O puteti descarca daca detineti un dispozitiv android de pe Google Play si veti capata astfel accesul la o selectie de filme concepute pentru o pereche de ochelari virtual reality, asa cum sunt acestia.

In fine, una dintre preferatele mele, VR Tunnel Race Free este o aplicatie extrem de amuzanta. O puteeti instala tot din Google Play si sa selectati apoi varianta VR. Pe ecran veti savura experienta interesanta a unui labirint in care trebuie sa evitati obstacolele de culoare rosie si sa va feriti de diverse capcane prin miscarea capului. E drept, s-ar putea sa ametiti repede, dar amuzamentul este maxim.

Recomandarea noastra de ochelari VR

Desigur, oferta pentru ochelari specifici realitatii virtuale este una destul de mare. Noi am reusit sa ne focusam atentia la Catmobile pe ochelari care sa asigure un raport pret-calitate foarte bun si mai mult decat decent. De aceea va facem urmatoarea recomandare. Ochelarii VR CASE RK5 iti transforma smarthphone-ul intr-un dispozitiv ce te ajuta la explorarea realitatii virtuale. Ochelarii sunt prevazuti cu un capac ce trebuie deschis pentru a monta telefonul in interiorul acestora. Suporta telefoane cu dimensiunea intre 4.6 – 6 inch si functie gyroscop. Prin simpla conectare a telefonului la acesti ochelari poti viziona filmul preferat sau poti explora lumi la care doar ai visat. Profita acum de reducerea pe care Catmobile Accesories o ofera si achizitioneaza acesti ochelari pentru 90 de lei, cu 40 de lei mai putin decat anul trecut.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes