Stiri

O actualizare HTC U11 este acum disponibila oficial: device-ul va beneficia de Bluetooth 5.0!

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

actualizare HTC U11

  • O actualizare HTC U11 este acum disponibila oficial 
  • Device-ul va beneficia de Bluetooth 5.0
  • Caracteristicile video sau de conectivitate ale terminalului sunt acum mai bune

Producatorul taiwanez HTC a anuntat oficial ca actualizarea pentru flagshipul sau, HTC U11 este pregatita pentru download. Aceasta actualizare permite accesul la diverse caracteristici noi, care nu erau disponibile pe HTC U11 in momentul lansarii sale oficiale.

Ce aduce nou aceasta actualizare HTC U11

Prin noua actualizare disponibila acum oficial, HTC U11 va deveni unul dintre putinele smartphone-uri din lume care beneficiaza de suport pentru Bluetooth 5.0. In acest moment, doar dispozitive de cel mai inalt nivel precum Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8, sau varfurile de gama de la OnePlus (OnePlus 5) si Xiaomi (Xiaomi Mi 6) beneficiaza de functia Bluetooth 5.0.

Functia este una categoric atractiva, pentru ca permite conectarea la diferite wearables (dispozitive purtabile), difuzoare (boxe) de top, casti de ultima generatie, masini si asa mai departe. Prin comparatie, datorita acestui update, HTC U11 va putea oferi acum o viteza de aproape patru ori mai mare decat pe banda Bluetooth 4.2. Mai mult decat atat, utilizatorii se vor putea conecta acum la alte dispozitive care se afla la distanta de peste 200 de metri de telefonul lor.

Totodata, HTC U11 prin noua sa functie Bluetooth 5.0 va oferi o capacitate de pana la 8 ori mai mare decat capacitatea de transmitere a mesajelor prin functia veche, Bluetooth 4.2.

Dar, in afara de aceasta functie, noua actualizare HTC U11 va imbunatati si caracteristicile video sau de conectivitate ale terminalului. Site-ul oficial al HTC confirma ca noul firmware update este acum disponibil pe HTC U11, modelul de top al companiei taiwaneze. Changelog-ul ofcial dezvaluie post-update ca smartphone-ul va putea acum captura clipuri video in format Full HD cu 60 de cadre pe secunda. Pe de alta parte, in ciuda faptului ca HTC a promis o serie de gesturi de tip Squeeze, acestea nu vor fi disponibile prin noua actualizare HTC U11. In schimb update-ul include un nou patch de securitate dar si destule imbunatatiri la nivel de stabilitate.

Dincolo de aceasta actualizare HTC U11, vestile bune pentru fanii acestui terminal super-atractiv continua. Catmobile va pune la dispozitie o oferta noua de huse HTC U11, precum si cateva reduceri semnificative. Verifica, alege si consulta-te cu unul dintre operatorii nostri. Impreuna vom gasi cea mai buna solutie pentru tine!

SPECIFICATII CHEIE PENTRU HTC U11

– Display: Super LCD cu rezolutie QHD si diagonala de 5.5 inch
– Procesor: Octa- Core de la Qualcomm, Snapdragon 835 MSM8998 de 2.4 Ghz
– Acumulator: 3000 mAh cu Quick Charge 3.0
– Dotari foto: camera principala de 12 megapixeli (filmare video format 4K) si camera frontala de 16 megapixeli
– Sistem de operare: Android 7.1 Nougat
– Memorie RAM: 4 sau 6GB
– Memorie interna: 64 sau 128 GB
– Sunet: boxe HTC BoomSound Hi-Fi Edition
– Certificare IP 67
– Constructie solida, carcasa din sticla si metal

Summary
Article Name
O actualizare HTC U11 este acum disponibila oficial: device-ul va beneficia de Bluetooth 5.0!
Description
HTC U11 devine unul dintre putinele telefoane din lume care beneficiaza acum de Bluetooth 5.0