Reviews, Stiri

Nubia Z11 Mini S review, primele impresii, imagini si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nubia Z11 Mini S review, primele impresii, imagini si disponibilitate → Noul Nubia Z11 Mini S este un terminal anuntat inca din finalul anului trecut si se vrea a fi un rival de temut pentru Moto G5 Plus. Cu toate ca exista destule dubii in privinta concurentei pe care Nubia Z11 Mini S o poate face terminalului produs de Lenovo, primele impresii despre Mini S par destul de pozitive.

Cu siguranta Nubia nu este un nume atat de sonor pe piata de telefonie mobila precum Moto, insa avand in spate popularitatea ZTE (Nubia este un subrand al ZTE la fel cum Honor este pentru Huawei) ar putea produce ceva surprize. Pentru moment, smartphone-ul este disponibil deja in India, o tara unde Nubia a avut incasari importante si anul trecut.

 

Nubia Z11 Mini S review: design si constructie

Nubia Z11 Mini S arata bine. Telefonul are o grosime de doar 7.6 milimetri, dar in ciuda acestui detaliu el asigura utilizatorului suficient de multa suprafata pentru a putea tine in siguranta si cat mai confortabil device-ul in mana. Ecranul pare sa domine partea din fata in timp ce butoanele capacitive din partea de jos aduc un plus de calitate dispozitivului. Vorbim asadar despre un design destul de atragator si suficient de classy, ceea ce pentru sectorul pe care il vizeaza Nubia, cred eu conteaza foarte mult. Ecranul item-ului are o diagonala de 5.2 inch cu rezolutie full HD si este protejat de un Gorilla Glass. Totodata, el beneficiaza de un nivel de intensitate al luminii stabilit la 450 nit si ne asigura ca poate oferi un contrast bun si culori excelente. In partea de jos gasim portul USB Type-C, iar in dreapta mufa pentru casti, stanga revenind portului dual-sim care accepta inclusiv carduri de memorie de pana la 200 GB. Nota buna pentru Nubia Z11 Mini S la capitolul design: este luminos, elegant, aratos si bine construit!

Nubia Z11 Mini S review: specificatii si caracteristici importante

Asa cum spuneam Nubia Z11 Mini S va fi lansat pentru inceput in India, acolo unde vom avea parte de varianta cu 4 GB memorie RAM si 64 GB memorie stocare. Smartphone-ul este motorizat de un procesor clasic mid-range de calitate: Snapdragon 625 SoC de la Qualcomm, un procesor cu care ne-am obisnuit si pe care il putem gasi si la Xiaomi Redmi Note 4, Motorola Moto Z Play sau Vivo V5 Plus. Nubia Z11 Mini S obtine un scor foarte bun in testele AnTuTu atingand cota 63,074 datorita acestui procesor. Important de precizat: Nubia Z11 Mini S nu ruleaza Android 7.0 Nougat, ci Nubia UI 4.0 si Android Marshmallow 6.0.1. Cu siguranta, Nubia va asigura un update la Nougat in perioada urmatoare.

Nubia Z11 mini S review 3

Nubia Z11 Mini S review: dotari foto si baterie

Ei bine, fara sa va asteptati poate, veti fi surprinsi din nou: Nubia Z11 Mini S beneficiaza de o camera foto principala de 23 de megapixlei cu LED Flash, PDAF si o deschidere f/2.0. Smartphone-ul poate filma cu a sa camera principala la rezolutie full HD si asigura o camera impresionanta si pentru pasionatii de selfi-uri. De ce? Pentru ca a doua camera a dispozitivului, camera frontala, beneficiaza de un senzor de imagine de 13 megapixeli, putin neasteptat din punctul meu de vedere, dar extrem de bine venita aceasta specificatie. Nu in ultimul rand, Nubia pare sa se bucure de un real succes si in privinta acumulatorului, primele impresii find mai mult decat multumitoare. Nubia Z11 Mini S beneficiaza de o baterie cu o capacitate de 3000 mAh care asigura conform producatorului 13 ore si 3 minute in testele video format HD. Foarte bine, nu? In schimb, din pacate nu beneficiem de fast charging la acest device, asa ca asteptati-va ca telefonul dumneavoastra sa depaseasca poate cu putin 30 de procente intr-o ora de incarcat. Din punctul meu de vedere, acesta este un minus neasteptat si complet de neinteles din partea Nubia.

Nubia Z11 Mini S reviw: pret, disponibilitate, verdict

Pretul cu care Nubia Z11 Mini S se vine in acest moment pe piata din India este de 260 de dolari. Mi se pare un pret echilibrat daca te gandesti la faptul ca ti-ai propus sa cumperi un telefon cu specificatii decente si doua camere foarte bune atat in fata cat si in spate. Cred ca Nubia Z11 Mini S se incadreaza pe segmentul Lenovo Z2 Plus pentru care poate fi o serioasa alternativa. Poate fi considerat de asemenea o alternativa mai ieftina si mai slaba e drept decat Xiaomi Redmi 4. Ma deranjeaza absenta fast charging-ului la acest dispozitiv si lipsa Android 7.0 Nougat, dar trebuie sa recunosc ca Nubia Z11 Mini S sta bine la destule capitole pentru un smartphone din aceasta gama: aspect foarte placut, camere foto foarte bune, procesor bun, baterie cu durata de viata buna.

Nubia Z11 mini S review 2

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Nubia - ZTE
Product Name
Nubia Z11 Mini S