Reviews, Stiri

Nomu S30 review: phablet de tip rugged care poate filma sub apa

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nomu S30 (3)Daca esti in cautarea unui smartphone foarte rezistent, nu rata Nomu S30 review. Nomu S30 este terminalul care va da o noua definitie notiunii de telefon rezistent, nu te va costa foarte mult si iti va oferi o configuratie hardware interesanta. Un phablet cu un procesor foarte bun pentru acest segment, cu baterie foarte generoasa si o memorie de tip RAM putin peste asteptari. Despre Nomu S30, handset cu certificare waterproof, shockproof si dust proof, aflam mai multe in cele ce urmeaza.

Nomu S30 review

Nomu S30 review: smartphone rugged care poate filma sub apa→ Nomu S30 este un item produs asa cum probabil intuiti, in China. Piata asiatica are foarte mare grija in ultima vreme sa ofere astfel de terminale foarte rezistente, cu specificatii decente si preturi acceptabile pentru utilizatorii din acea zona. Din fericire, o mare parte dintre acestea pot fi achizitionate si in Europa, iar Nomu S30 se numara printre ele. Cei de la GearBest deja l-au inclus in oferta lor, asigurandu-va doua versiuni de culoare are terminalului despre care se spune ca poate filma la 5-10 metri sub apa.

Nomu S30 (4)

Nomu S30 este un terminal certificat de standardul IP68, ceea ce inseamna ca practic il poti scufunda la 1.5 metri in apa pentru maxim 30 de minute. Compania chineza sustine insa ca smartphone-ul lor rugged este atat de rezistent incat el poate captura imagini si filma chiar video sub apa, fara a mai lua in discutie faptul ca il poti controla chiar si daca esti ud pe mana.

Din punct de vedere al design-ului, Nomu a facut o treaba buna. S30 imbina calitatea cu durabilitatea, are cateva repere stylish si un usor aspect modern. La colturi beneficiaza de un fel de cauciuc foarte rezistent in timp ce carcasa din titan e atat de bine gandita si construita incat Nomu S30 lasa de multe ori impresia unui terminal mult mai „premium” daca-i pot spune asa, in comparatie cu alte telefoane de tip rugged. In interiorul sau, am descoperit o baterie impresionanta, care are o capacitate de 5000 mAh.

Nomu S30 review

Configuratia sa este una de calitate. Avem de-a face cu un phablet cu display de 5.5 inch in rezolutie Full HD 1920×1080 pixeli. Terminalul ruleaza sistemul Android 6.0 Marshmallow si este pus in functie de un procesor octa-core de la Mediatek, tactat la frecventa de 2.0 Ghz. In spatele sau se afla o memorie de tip RAM de 4 GB si un spatiu de stocare interesant de 64 GB, care mi se pare super suficient. Smartphone-ul are senzor pentru lumina ambientala, senzor de proximitate, senzor geomagnetic, senzor de gravitate, dar si GPS cu A-GPS si Glonass.

Dotarile foto sunt de asemenea interesante, pentru ca Nomu S30 propune o camera foto principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli si o alta camera secundara (frontala) cu senzor de imagine de 5 megapixeli. Ecranul este unul de tip capacitiv, protejat de Corning Gorilla Glass, iar smartphone-ul este capabil de conectivitate 4G FDD-LTE 800/900/1800/2100/2600MHz. Gasim de asemenea functii si aplicatii importante precum Bluetooth, Browser, Calculator, Calendar, GPS, Wi-Fi, Alarma, precum si un slot pentru carduri. Phabletul este atat Single SIM cat si Dual SIM.

Nomu S30 pret

Am incheiat pe scurt Nomu S30 review cu gandul de a va edifica si asupra pretului de vanzare al acestui dispozitiv. Avem asadar un phablet de tip rugged, rezistent la praf, apa, socuri puternice, cu procesor mid-range de la Mediatek, 4 GB RAM memorie si o placa video Mali T860 plus dotari foto bune si o baterie incredibila de 5000 mAh. In ceea ce priveste pretul, pe site-ul gearbest terminalul poate fi achizitionat chiar si acum cu 230 de dolari la nivel promotional. Nu stim cat va dura aceasta promotie, dar pretul este unul bun pentru unul dintre cele mai interesante terminale de tip rugged pe care le-am vazut in aceasta perioada. Puteti achizitiona Nomu S30 pe culorile negru si arginitiu.

Nomu S30 review

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Nomu
Product Name
Nomu S30
Price
$ 230