Reviews, Stiri

Nomu S30 Mini smartphone rugged certificat IP 68 cu Android Nougat pur si 3GB RAM

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nomu S30 Mini este versiunea mai mica a phablet-ului Nomu S30, unul dintre cele mai puternice telefoane de tip rugged de pe piata la aceasta ora. Un review Nomu S30 gasiti si pe site-ul nostru, un telefon care ne-a atras imediat atentia prin faptul ca poate filma inclusiv sub apa.

Acest phablet este certificat de standardul IP 68, ceea ce inseamna ca telefonul poate fi scufundat la aproape 2 metri in apa si poate functiona normal pana la 30-40 de minute chiar si in aceste conditii. Chinezii sustine ca acest telefon este atat de rezistent inca poate filma fara probleme de sub apa in acest interval de timp. Este oare versiunea Mini a sa, la fel de rezistenta? Aflam in cele ce urmeaza.

Nomu S30 Mini specificatii oficiale

Nomu S30 MiniMini, versiunea mai mica a Nomu S30 primeste de asemenea o certificare IP 68, asta insemnand ca telefonul este rezistent la contactul cu apa sau praful in exces. De altfel Nomu S30 Mini are inclusiv un port USB de tip Waterproof, ceea ce trebuie sa recunoastem, suna extrem de bine. Nu de putine ori, acel port USB care prada neatentiei la orice telefon, iar initiativa celor de la Nomu este cum nu se poate mai bine venita.

Versiunea Mini de la Nomu pentru modelul S30 este una foarte compacta si foarte rezistenta. Ecranul este evident unul mai mic decat la phablet-ul care intruchipeaza modelul standard. Nomu S30 Mini are un display HD u diagonala de 4.7 inch pe partea din fata, un ecran protejat de Corning Gorilla Glass 3. Acest display suporta modul „glove”, dar si numeroase „smart gestures”. Pe scurt, este un ecran rezistent, de mici dimensiuni, cu multe functionalitati moderne, care poate fi controlat chiar si daca utilizatorul foloseste manusi touchscreen sau manusi normale.

Nomu S30 Mini ruleaza din fabrica un Android 7.0 Nougat pur, are o camera principala de 8 megapixeli si una frontala cu rezolutie de 2 megapixeli. Nimic iesit din comun, dar telefonul are dotari foto si sunt utile, fara discutie, in ciuda nivelului modest pe care il are selfie-cam-ul.

Evident insa, nu vei cumpara acest telefon bazandu-te ca vei face selfie-uri de calitate cu el. Scopul sau este altul, iar certificarea IP 68 si denumirea de rugged ar trebui sa explice multe. Foarte rezistent la socuri, foarte usor de controlat, Nomu S30 Mini este pocket friendly si vine u o baterie mare Lithium-Polymer cu o capacitate in cuantum de 3000 miliamperi.

Mai mult decat atat, device-ul are o memorie RAM de 3GB si o capacitate de stocare a datelor standard de 32 GB,capacitate care nu poate fi insa extinsa. Telefonul este motorizat de un procesor de la MediaTek, un quad-core de 1.5 Ghz, destul de util din foarte multe perspective si suficient de rapid si de puternic.

Nomu S30 Mini vine cu GPS/A-GPS/GLONASS si cu functia Wi-Fi 802.11 sau bluetooth 4.0. Carcasa sa din spate este din carbon si pastreaza in siguranta bateria de 3000 de miliamperi in aproape orice conditii.

Fisa tehnica completa Nomu S30 Mini:

  • Certificare IP68, protectie impotriva apei si prafului
  • Port USB Waterproof
  • Android 7.0
  • Memorie RAM 3GB
  • Memorie ROM 32GB
  • Display: 4.7” HD touch screen with Gorilla Glass 3, suporta Glove Mode
  • Foto: camera principala Sony de 8MP si camera selfie de 2MP
  • Procecsor: MTK6737T quad core 1.5GHz SoC
  • Acumulator: Li-Po 3000mAh
  • 5V/2A quick charging
  • GPS/A-GPS/GLONASS
  • Bluetooth: BT 4.0
  • WIFI: 802.11 a/b/g/n
  • Network: 2G: B5/B8/B3/B2 3G: B5/B8/B2/B1 FDD-LTE: B1/B3/B7/B8/B20 TDD-LTE: B38/B39/B40/B41

Nomu S30 Mini smartphone rugged certificat IP 68 cu Android Nougat pur si 3GB RAM

Cat de rezistent este Nomu S30 Mini? Suficient de rezistent incat sa faca fata testului fierberii!

Nomu S30 Mini a fost testat si supus unui test deloc facil. Telefonul de tip rugged si-a confirmat statutul chiar si daca a fost supus unei asemenea incercari, destul de dificile.

Nomu S30 Mini supravietuieste in clipul video pe car il puteti urmari mai jos acestui test al fierberii demonstrand ca este conceput si gandit dupa adevarate standarde militare. De altfel, pe langa acest test, telefonul a trecut si altele importante si de durabilitate sau rezistenta.

Urmariti clipul de mai jos si va veti convinge de calitatea sa incredibila. Mini, modelul mai mic de la Nomu pentru gama S 30 este un luptator! Si unul cu adevarat puternic.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Nomu
Product Name
Nomu S30 Mini