Stiri

Nokia 8 test de durabilitate » cat de rezistent este flagshipul finlandezilor

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Nokia 8 test de durabilitateNokia 8 a fost supus testului de durabilitate provocat de celebrul Zack Nelson, cel care efectueaza astfel de teste pe mai toate telefoanele pe canalul JerryRigEverything. Cum s-a descurcat flagshipul propus pietei in urma cu putin timp de HMD Global, aflam in cele ce urmeaza. Daca doriti sa cititi un review Nokia 8 complet, puteti gasi opiniile noastre la link-ul anterior.

Nokia 8 si testul sau de durabilitate via JerryRigEverything

Cei de la HMD Global au facut o treaba excelenta prin constructia Nokia 6, care a reusit sa treaca testele de durabilitate. Nu fara emotii, dar le-a trecut, ceea ce nu pare sa fie deloc un lucru usor tinand cont de chinurile la care Nelson supune aceste terminale.

Nokia sustine insa ca acest model, Nokia 8, este cel mai durabil smartphone cu Android de pe piata. Cu atat mai mare curiozitatea celor de la JerryRigEverything in a testa aspectuosul terminal al companiei finlandeze.

Merita mentionat faptul ca acest Nokia 8 este construit din aluminiu din seria 6000, adica exact tipul de aluminiu la care Apple a renuntat considerand ca telefoanele lor se indoaie destul de usor.

Curios, sau nu, Nokia 8 nu are aceasta problema! Urmarind clipul de mai jos veti observa ca device-ul a trecut destul de indoire la care a fost supus de Zack Nelson. Singura problema reala cu care se confrunta acest telefon la testul de durabilitate este la contactul cu cutterul care intr-adevar ii provoaca pagube…dar acest detaliu era destul de usor de anticipat.

In rest, Nokia 8 beneficiaza de o constructie excelenta, semn ca HMD Global via Nokia si-a facut treaba cu excelenta. Uzura zilnica nu va afecta acest device, tinand cont ca, foarte probabil, el nu va suferi zgarieturi banale la contactul cu cheia sau o moneda. De remarcat acest aspect si de salutat excelentul ecran IPS protejat de Corning Gorilla Glass 5. Totusi, pentru ca riscul exista, ca pe orice telefon, evitati zgariterurile accidentate cu chei sau monezi prin achizitionarea unei folii de protectie Nokia 8, care se recomanda in astfel de situatii.

Pentru a va lamuri cat este de rezistent acest Nokia 8, va invitam sa urmariti testul de durabilitate efectuat de cei de la JerryRigEverything. E nevoie doar de 5 minute pentru a intelege cat de bine s-a descurcat Nokia si in cazul acestui flagship.

NOKIA 8 SPECIFICATII TEHNICE

  • Display: 5.3 “, Quad HD, Corning Gorilla Glass 5, IPS LCD
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 835, 2.5 Ghz
  • Placa video: Adreno 540
  • OS: Android 7.1.1 (Nougat) cu update la Android 8.0
  • Baterie: 3090 mAh cu tehnologie Quick Charge 3.0
  • Certificare IP54
  • Grosime: 7.9 milimetri
  • Memorie RAM: 4GB
  • Memorie ROM: 64 GB
  • Dotari foto: 13+13 dual camera si 13 Mp selfiecamera
  • Tehnologie audio Nokia OZO
  • Pret: 599 euro
Summary
Nokia 8 test de durabilitate » cat de rezistent este flagshipul finlandezilor
Article Name
Nokia 8 test de durabilitate » cat de rezistent este flagshipul finlandezilor
Description
Nokia 8 a fost supus testului de durabilitate efectuat de Zack Nelson pentru canalul de YouTube, JerryRigEverything