Stiri

Nokia 8 Supreme flagshipul Nokia in 2017?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Am adus recent in atentia dumneavoastra noul Nokia 6 care va fi lansat in curand de compania finlandeza si a carui recenzie o puteti citi aici. Surpriza vine insa de la faptul ca Nokia pregateste un model – se spune impresionant – pentru 2017, un model care va fi integrat in clasa high-end. Nokia 8 Supreme este diferit de Nokia 6 din foarte multe puncte de vedere, site-urile de specialitate din strainatate constatand cu surprindere prezenta unui astfel de terminal Nokia pe piata smartphones high-end in 2017. Un telefon indraznet, usor avangardist, cu un design care pare sa aduca putin cate putin cu Nokia Lumia 1020, dar care va beneficia de caracteristici impresionante.

Nokia 8 Supreme cu Snapdragon 835?

Noul Nokia 8 Supreme

Noul Nokia 8 Supreme

Ceea ce nu se stie inca este daca noul flagship al finlandezilor va miza pe procesorul Snapdragon 821, sau pe deja renumitul Snapdragon 835 (2.0 GHz octa core Qualcomm), cel care se anunta marele „star” al acestui an. Neoficial, se zvoneste ca Nokia 8 Supreme va accepta provocarea numita Snapdragon 835, dar nimeni nu exclude posibilitatea ca Nokia, pentru a se incadra intr-un pret cat mai echilibrat, sa mizeze pe varianta 821. Foarte interesante sunt si detaliile care privesc capacitatea RAM a noului varf de gama al Nokia. In timp de Nokia 6 surprinde prin prezenta celor 4 GB RAM, Nokia 8 Supreme ar putea beneficia de 6 GB si de 128 GB spatiu de stocare interna. Si sectiunea camera foto va surprinde asteptarile, pentru ca Nokia vrea sa implementeze in noul sau flagship o camera foto principala cu rezolutie de 24 de megapixeli, care aproape sigur va beneficia de o functie de stabilizare optica a imaginii. Camera frontala a smartphone-ului are mari sanse sa beneficieze de un senzor de imagine de 12 megapixeli conform informatiilor prezentate in exclusivitate de techworm.net. Aceeasi sursa precizeaza ca Nokia 8 Supreme va fi rezistent la apa, va beneficia de senzor de amprenta de ultima generatie, difuzor dual in fata si logul Nokia pe spate, care va fi perfect iluminat in caz de notificari.

Totul este inca la nivel de speculatie, iar singura certitudine pare prezenta unui display Super AMOLED de 5.7 inch cu rezolutie QHD (2560×1440 pixeli), o informatie vehiculata unanim de surse din Asia si Europa. Expozitia MWC 2017 ne va lamuri cu siguranta care sunt intentiile companiei finlandeze, pentru ca este de asteptat ca Nokia 8 Supreme sa fie cu adevarat marele protagonist al galei care va avea lor pe 24 februarie 2017.

Nokia 8 Supreme ar putea fi lansat in februarie 2017

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Nokia
Product Name
Nikia 8 Supreme