Stiri

Nokia 8 specificatii neoficiale si data de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nokia 8 specificatii neoficiale si data de lansare » Dupa cum stiti, in a doua jumatate a anului 2017 isi propune vom vedea probabil lansate inca 4 telefoane Nokia. Doua dintre aceste doua terminale vor fi unele high-end si cel mai probabil acestea vor fi Nokia 8 si Nokia 9. Daca despre Nokia 9 am vorbit destul de recent, iata ca in debutul acestei saptamani primim vesti noi si importante despre Nokia 8.

Nokia 8 specificatii neoficiale via Roland Quandt

Detalii proaspete despre Nokia 8, unul dintre viitoarele terminale importante ale HMD Global, ne aduce Roland Quandt, un cunoscut leaker despre care am tot pomenit pe site-ul nostru. Impresioneaza sau nu device-ul la capitolul Nokia 8 specificatii? Aflam in cele ce urmeaza.

Conform lui Quandt, noul model de Nokia 8 este versiunea HMD Global TA-1004 care aparuse acum cateva luni in benchmark, dar care era presupusa a fi de fapt Nokia 9. Ei bine, Nokia 9 va avea specificatii mai puternice, urmand a primi suportul unui procesor foarte puternic: Snapdragon 835, chipset-ul specific high-end-urilor in 2017. In schimb, Nokia 8 vine cu cea mai importanta si impozanta platforma mid-range a momentului, Snapdragon 660 de la Qualcomm.

Nokia 8 specificatii

Quandt explica si faptul ca intre Nokia 8 specificatii vom descoperi cei 64 GB memorie RAM rezervati memoriei native de stocare a datelor, in timp ce in dreptul RAM-ilor, Nokia 8 va impresiona prin cei 4 GB pe care-i are la dispozitie. Daca vor pastra trend-ul, cei de la Nokia vor oferi probabil un telefon single-SIM, desi in Europa este posibil ca device-ul sa fie dual-SIM.

O alta „scapare” oferita de Quandt se leaga de culorile pe care Nokia le-a rezervat pentru noul sau model. Desi nu se stie exact daca toate aceste culori vor fi disponibile imediat dupa lansarea oficiala sau o parte dintre ele vor fi disponibile in timp, Quandt ne anunta ca vom avea parte de Nokia 8 Blue, Silver, Gold si Gold/Copper. Alte specificatii Nokia 8 nu ne sunt descrise, dar se pare ca device-ul va avea acelasi display de 5.7 inch cu rezolutie Full HD sau poate chiar Quad HD(?), dar si sistem dual de camere.

Nu in ultimul rand, un detaliu cat se poate de valoros pe care il scoate in evidenta celebrul leaker se leaga de pretul Nokia 8, un amanunt cu siguranta esential pentru noi toti cei interesati de acest gadget. Handset-ul s-ar putea sa coste ceva mai putin in zona China, o strategie la care HMD Global se gandeste de ceva timp, insa in Europa smartphone-ul va fi mai scump. Lansarea Nokia 8 va avea loc pe 31 iulie, iar pretul pe care europenii vor trebui sa-l scoata din buzunar pentru a-l achizitiona este de 598 de euro! Adica, echivalentul a 2700 de lei. Speram evident ca s-a strecurat o gresala pe undeva, cu toate ca informatia este confirmata din mai multe surse.

Nokia 8 specificatii cheie:

  • procesor: Qualcomm Snapdragon 660
  • memorie RAM: 4GB
  • memorie ROM: 64 GB
  • sistem de operare: Android 7.0 Nougat
  • display: 5.7 inch in diagonala Full HD?
Summary
Nokia 8 specificatii neoficiale si data de lansare
Article Name
Nokia 8 specificatii neoficiale si data de lansare
Description
Roland Quandt ne ofera informatii esentiale despre puternicul mid-range: Nokia 8 specificatii, data de lansare si pret in acest articol