Stiri

Nokia 8 cu Android 8.0 Oreo? Un simplu zvon, care se poate transforma in realitate

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Industria de telefoane mobile va avea o luna august foarte plina. Trei mari producatori anunta smartphone-uri noi si atractive pentru aceasta luna: HMD Global care va lansa Nokia 8, Samsung Electronics care va lansa Samsung Galaxy Note 8 si Sony care va lansa flagshipul Sony Xperia XZ 1.

Va fi cu siguranta o luna august incarcata, dar bine venita. Toate aceste trei terminale arata remarcabil si vor avea specificatii foarte interesante. E drept, probabil si preturi pe masura. Cu siguranta marele eveniment va fi lansarea Galaxy Note 8, dar si celelalte doua dispozitive atrag atentia in aceasta perioada.

Nokia 8 vine pana la urma cu Android 8.0 Oreo?

Se pare ca da. Caci despre Nokia 8 vom discuta in acest articol. Si da, se pare ca HMD Global surprinde asteptarile si aduce pe noul model, Android 8.0!

Smartphone-ul care ar putea fi lansat pe 16 august conform ultimelor informatii de presa, era asteptat sa vina cu Android 7 Nougat, dar cele mai noi „scapari” ne fac sa credem ca Nokia 8 va rula din fabrica Android 8.0 Oreo.

Phonearena sustine chiar ca Nokia 8 va fi primul device non-Google de pe piata, care va avea acest sistem de operare complet nou, preinstalat. Stim deja ca pe 31 august la Berlin, Sony ar putea lansa Sony Xperia XZ1 Compact care va avea de asemenea preinstalat Android 8.0, dar Nokia se va prezenta cu noul model Nokia 8 pe 16 august, anunta aceeasi sursa citata mai sus.

Nokia 8 Geekbench

Chiar daca nu ne putem baza in totalitate pe cei de la Geekbench in a caror baza de date apare acest telefon cu Android 8.0 Oreo, nu ramane niciun semn de intrebare cu privire la acest device si prezenta sistemului de operare Google pe el. Chiar daca nu va fi preinstalat, fara indoiala, cei care vor cumpara Nokia 8, vor primi destul de repede update la Android 8.0 Oreo. Alte detalii despre lansarea Nokia 8 si imagini cu acest dispozitiv gasiti pe blogul nostru la sectiunea stiri.

Summary
 Nokia 8 cu Android 8.0 Oreo? Un simplu zvon, care se poate transforma in realitate
Article Name
Nokia 8 cu Android 8.0 Oreo? Un simplu zvon, care se poate transforma in realitate
Description
Sunt sanse destul de mari ca Nokia 8, smartphone care va fi lansat la mijlocul lui august, sa apara cu Android 8.0 Oreo preinstalat