Stiri

Nokia 7: primele imagini si detalii

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nokia 7 a primit cateva detalii foarte interesante in mediul online din partea Concept Creator, care incearca sa dezvaluie conform unor amanunte mai mult sau mai putin cunoscute, felul in care va arata noul Nokia 7. Recent, discutam pe blogul catmobile.ro de asteptata lansare a device-ului Nokia 9, despre care informatiile curg cu repeziciune de la o zi la alta. Despre Nokia 7 s-a „discutat” mai putin in mediul online, insa certitudinea lansarii acestui gadget este evidenta.

Nokia 7 concept si posibile specificatii

Despre Nokia 7 stim in mod sigur ca va fi un mid-range destul de puternic. Mai toate detaliile din presa chineza din ultima perioada ne anunta aparitia unui bolid care va fi echipat cu cel mai nou procesor de la Qualcomm. Despre Snapdragon 660 am discutat recent si atunci cand am analizat viitorul mid-range al celor de la Oppo, modelul R11 si suntem convinsi ca acest chipset va fi unul dintre cele mai interesante lansate de Qualcomm pentru segmentul mid-range. Nu putine sunt vocile care sustin ca potentialul procesorului Snapdragon 660 este unul urias si ca chipul se apropie valoric de Snapdragon 820. Ramane de vazut, insa ceea ce parea o simpla speculatie, incepe sa devina realitate: Nokia 7 va fi un mid-range potent care se va baza exact pe Snapdragon 660.

Nokia 7 primele detalii

Din conceptul prezentat de sursa citata mai sus, descoperim un terminal cu corp metalic unibody, care nu va avea asa cum se specula o camera foto principala duala, cu senzor IMX258 de la Sony si cu blitz LED. Ecranul va avea dimensiuni destul de generoase, pentru ca Nokia 7 o sa vina cu rezolutie Full HD si diagonala de 5.5 inch, o dimensiune care-l indreapta spre segmentul phablet mid-range.

Fara dubii, Nokia 7 va rula din fabrica Android 7.0 Nougat, o veste foarte buna pentru orice viitor utilizator, insa nu va fi lipsit de o eventuala interfata customizata peste. Pe langa dimensiunile si diagonala ecranului putem confirma din informatii ale presei asiatice ca Nokia 7 se va baza pe o memorie RAM de 3GB si ca va integra scannerul de amprente in butonul fizic, Home. Constructia pare una foarte solida, iar elementele premium sunt destul de evident. Concept Creator dezvaluie astfel un mid-range care cu siguranta pare pregatit sa impresioneze, desi in ultima perioada cei de la Nokia n-as spune ca au incantat teribil piata.

Nokia 7 (2)

Cu siguranta in perioada urmatoare vom reveni cu mai multe detalii despre acest mid-range spectaculos pe care il pregateste Nokia. Pana atunci, puteti citi detalii despre alte produse ale companiei pe site-ul nostru.

Summary
Nokia 7: primele imagini si detalii
Article Name
Nokia 7: primele imagini si detalii
Description
Nokia 7 a primit cateva detalii foarte interesante in mediul online din partea Concept Creator, care incearca sa dezvaluie conform unor amanunte mai mult sau mai putin cunoscute, felul in care va arata noul Nokia 7