Stiri

Nokia 6 primeste update la Android 7.1.2 Nougat

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

  • – Nokia 6 a inceput sa primeasca update la Android 7.1.2 Nougat
  • – Telefoanele Nokia vor face saltul pe viitor si spre Android 8.0 Oreo; 
  • – Evident, Nokia 6 se va afla intre terminalele care vor primi update la cel mai nou sistem de operare al Google
  • – Acest device este primul telefon al brandului care a debutat sistemul Android pe platformele Nokia

Nokia 6 Android Nougat 7.1.2 update

Nokia 6 este unul dintre cele mai populare telefoane ale companiei finalndeze in acest moment. Device-ul nu doar ca se vinde destul de bine, dar feedback-ul pe care utilizatorii il ofera, pare sa fie unul foarte excelent.

Ne apropiem de finalul anului si compania isi urmeaza pasii normali pentru a aduce Android 8.0 si pe acest handset, asa cum se va intampla de altfel pe toate terminalele lansate in acest an. De curand, Nokia 6 a inceput sa primeasca update la Android 7.1.2, cea mai noua versiune a sistemului de operare de la Google, ne anunta site-ul GSM Arena. Update-ul vine momentan via OTA si va „ajunge” pe toate terminalele Nokia 6 in perioada urmatoare.

Handset-ul ruleaza in acest moment Android 7.1.1 Nougat. Alaturi de acest update spre versiunea 7.1.2, Nokia asigura si patch-uri de securitate noi pentru luna octombrie.

Update-ul spre Nougat 7.1.2 al Nokia 6 (TA-1021) are aproximativ 665 MB si include printre altele imbunatatiri vizibile legate de stabilitatea sistemului de operare. Tinand cont ca update-ul vine via OTA ar putea trece ceva timp pana sa ajunga pe device-ul dumneavoastra. Puteti insa verifica daca el este disponibil accesand urmatoarea lista de optiuni: Settings ->About Phone -> Software Update.

Nokia 6 update Nougat 7.1.2

Spre debutul anului viitor, presa chineza sustine ca Nokia 6 va primi si update-ul mult asteptat la Android 8.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare al companiei Google. De altfel toate terminalele companiei finlandeze din 2017 vor beneficia de acest update. Nokia 8 va primi in curand update la Android 8.0 Oreo. Mai mult decat atat, compania HMD Global a confirmat deja ca terminalele Nokia 3, 5, 6 si 8 sunt programate pentru update update la Oreo, dar si pentru un viitor update la Android P!

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes