Stiri

Nokia 2 ar putea fi anuntat pe 2 noiembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nokia 2HMD Global pregateste intens acest final de an 2017 si ne va face inca doua propuneri, pentru segmente de activitate diferite. Pe de o parte, compania finlandeza va lansa Nokia 9, un smartphone mai puternic decat proaspatul lansat Nokia 8. Pe de alta parte, compania pregateste si lansarea unui device de buget, cu specificatii atractive, device numit Nokia 2.

Nokia 2 prezentat … pe 2 noiembrie

Nu vom intra in prea multe detalii legate de Nokia 9, un telefon cu dotari de top. Daca doriti sa aflati specificatiile Nokia 9 o puteti face pe site-ul nostru. In schimb, cele mai noi informatii din domeniu ne anunta ca finlandezii pregatesc pentru data de 2 noiembrie lansarea oficiala a telefonului Nokia 2.

La mijlocul lunii august aflam ca Nokia 2 a primit una dintre cele mai importante certificari, la scurt timp dupa ce primele specificatii Nokia 2 iesisera la iveala in presa asiatica. Ulterior, in urma cu aproape doua saptamani am primit vestea ca smartphone-ul de buget al celor de la HMD Global va avea o baterie impresionanta cu capacitate de 4000 miliamperi. Acest detaliu ar putea fi una dintre marile surprize pe care le pregateste compania finlandeza, tinand cont ca rar se intampla ca un smartphone de buget sa aiba o asemenea baterie.

In rest, specificatiile vor include un procesor low cost, o memorie de 1GB RAM si doar 8 GB pentru stocarea interna a datelor. Camerele foto vor fi de 8 si de 5 megapixeli, in timp ce ecranul va avea o diagonala de 4.7 inch cu rezolutie HD. Nokia 2 va rula din fabrica Android 7.0 Nougat, fara promisiunea ca pe viitor am putea vedea Android 8.0 Oreo pe el.

Zvonurile indica faptul ca device-ul ar putea fi lansat pe 2 noiembrie, adica peste mai bine de o luna. In acelasi timp, exista informatii care sustin ca device-ul ar urma sa fie prezentat mai devreme, la mijlocul lunii octombrie. Noi suntem insa atenti la ceea ce va urma si va vom oferi toate detaliile legate de viitorul smartphone low-cost de la Nokia.

Summary
Nokia 2 ar putea fi anuntat pe 2 noiembrie
Article Name
Nokia 2 ar putea fi anuntat pe 2 noiembrie
Description
Conform ultimelor zvonuri, smartphone-ul de buget al celor de la HMD Global, Nokia 2, ar putea fi lansat pe 2 noiembrie