Stiri

Noi imagini Samsung Galaxy S8 fac inconjurul internetului

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Noi imagini Samsung Galaxy S8 fac inconjurul internetului → Nicio zi nu trece in presa de specialitate fara ca Samsung Galaxy S8 sa nu fie pomenit. Pe zi ce trece insa aflam din ce in ce mai multe detalii cu privire la aspectul acestui smartphone atat de asteptat si care va fi lansat in curand de compania sud-coreeana. Recent, theandroidsoul.com a publicat un articol in care se puteau observa cateva detalii clare ale noului terminal prin imagini Samsung Galaxy S8 extrem de sugestive culese din presa din Asia.

Noi imagini Samsung Galaxy S8

Aceste imagini dezvaluie splendidul ecran edge-to-edge pe care il va avea noul flagship al celor de la Samsung Electronics. Ceea ce este insa cu atat mai interesant este ca aceleasi imagini Samsung Galaxy S8 dezvaluie un terminal de culoare alba, cu obisnuitele colturi rotunde si evident, fara butonul home pe partea din fata, asa cum majoritatea zvonurilor din ultima perioada ne anuntau. De asemenea, in partea superioara a display-ului exista o serie de senzori diferiti si interesanti si foarte posibil vom descoperi in curand si celebrul iris scanner observabil in trecut la editia Samsung Galaxy Note 7. Imagini Samsung Galaxy S8 extrem de interesante gasiti imediat, mai jos. Daca culorile telefonului nu va sunt pe plac puteti oricand sa optati pentru personalizarea acestuia cu ajutorul unei huse pentru Samsung Galaxy S8 si pentru un plus de protectie va recomandam o sticla securizata Samsung Galaxy S8.

Noi imagini Samsung Galaxy S8

→Citeste si: Samsung Galaxy S8 specificatii tehnice

Dar pentru ca Mobile World Congress 2017 s-a incheiat si n-am avut parte de niciun anunt legat de Samsung Galaxy S8, ne hranim cu ceea ce gasim la nivel inalt peste tot prin presa de spcialitate. Pe internet a aparut de asemenea in aceasta perioada un clip foarte interesant, care dezvaluie cateva alte detalii semnificative pentru noul flagship al companiei. Clipul pe care il puteti urmari mai jos a fost postat pe Twitter de catre Benjamin Geskin, cel care se prezinta a fi un designer de profil. Se poate observa din acest clip scurt impresionantul raport corp-ecran pe care il va avea Samsung Galaxy S8, precum si camera foto pe partea din spate. Sub camera se poate observa intr-o forma complet neobisnuita pentru Samsung pana acum, senzorul de amprenta, plasat sub camera. Puteti urmari clipul video mai jos.

Samsung Galaxy S8: data de lansare si specificatii

Samsung Electronics va lansa Galaxy S8 in mai multe evenimente care vor avea loc la New York si Londra pe 29 martie. Pe 10 aprilie se zvoneste ca vor incepe pre-comenzile pentru flagshipul anului 2017, in timp ce lansarea la nivel global va avea loc probabil pe 21 aprilie. Varianta standrad a terminalului va beneficia de un display de 5.8 inch QHD Super AMOLED, in timp ce varianta Plus a terminalului va asigura un display de 6.2 inch in diagonala.

→Citeste si: Samsung Galaxy S8 pret si detalii despre stocul pregatit pana la lansarea oficiala

Conform informatiilor din acest moment, Galaxy S8 se va baza pe un procesor Snapdragon 835 SoC alaturi de o memorie RAM de 4GB. Samsung Electronics va imbunatati cu ocazia lansarii noului sau flagship si experienta VR. Telefoanele vor rula pe Android 7.1.1 Nougat, insa in functie de versiunea si modelul oferit pietei, acestea vor avea o memorie RAM de 4GB sau, dupa caz, de 6GB RAM. Noul varf de gama al companiei Samsung Electronics va beneficia de un display curbat dual-edge cu senzor de amprenta integrat si fara buton home (asa cum puteti observa in imaginile de mai sus si asa cum am discutat si noi in trecut in articolele de pe blog.catmobile.ro).

Noul terminal de top al companiei va propune pentru prima data functia Continuum, prin care smartphone-ul va putea tine oricand este nevoie locul unui desktop performant. In ceea ce priveste pretul la care trebuie sa ne asteptam atunci cand ne vom gandi la noul flagship al Samsung, atunci e bine sa fim pregatiti.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes