Stiri

Mozilla a lansat Firefox Focus pentru iOS

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

Cum ar fi ca browser-ul tau de pe telefon sa functioneze permanent in mod incognito si de asemenea sa blocheze toate reclamele si trackerii de internet? Acesta este Firefox Focus, cel mai recent browser de la Mozilla pentru iOS, deci vom putea instala aplicatia si pe noile dispozitive mobile de la Apple si respectiv iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad mini 2.

…. vezi Huse si accesorii pentru iPhone 7

Firefox Focus are doar un tab in care puteti sa navigati. Nu exista Bookmark-uri si browser-ul nu salveaza istoricul activitatilor. Dupa ce terminati de navigat pe internet trebuie doar sa apasati pe butonul „Erase”, asezat langa bara de adrese, si va curata tot istoricul dvs. de navigare.

In afara de aceste caracteristici, Firefox Focus blocheaza din start reclamele, trackerii de analytics si trackerii de pe platformele sociale. Poti sa alegi sa blochezi anumite fonturi daca vrei sa reduci din dimensiunea paginii solicitate (incarcarea acesteia va fi mult mai rapida) si de asemena poti sa integrezi aplicatia direct cu Safari.

Firefox Focus este acum disponibil gratuit pe App Store. Pentru mai multe informatii si download, aici

Mozilla a lansat Firefox Focus pentru iOS

Summary
Mozilla a lansat Firefox Focus pentru iOS
Article Name
Mozilla a lansat Firefox Focus pentru iOS
Description
Firefox Focus are doar un tab in care puteti sa navigati. Nu exista Bookmark-uri si browser-ul nu salveaza istoricul activitatilor.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo