Stiri

Motorola Moto Z a fost anuntat la Lenovo Tech World

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Motorola Moto Z

Motorola Moto »» Android smartphone » Aparitie 2016 » 3G, 5.5″ AMOLED capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Desi a fost preluata de catre Lenovo, divizia de telefoane a Motorola se mentine pe piata si lanseaza noi device-uri periodic. Anul acesta in cadrul Lenovo Tech World au fost anuntate doua flagshipuri ale diviziei, si anume Moto Z si Moto Z Force, cel de-al doilea fiind destinat exclusiv pietei din SUA.

Motorola Moto Z

Designul acestui terminal este unul modular, ca si la LG G5, insa neapropiindu-se de ideea ARA Project. Totusi data de lansare se vehiculeaza undeva prin septembrie, deci vom avea acces mai repede la Moto Z decat la ARA. Interesanta este alegerea pentru module. Acestea poarta numele de MotoMods si spre deosebire de alte device-uri ele se ataseaza pe telefon cu ajutorul unor magneti, facand schimbarea lor foarte rapida.

Display-ul este de 5.5 inci si este de tip Quad HD beneficiind de tehnologia AMOLED. Chipsetul care il pune in miscare pe Moto Z este Snapdragon 820 ce are in componenta un dual core Kyro de 2.15 GHZ si un quad-core Kyro de 1.6 GHZ. Pachetul hardware include un cip grafic Adreno 530 si 4 GB RAM. Memoria interna este de 32 sau 64 GB si poate fi extinsa pana la 256 GB cu un card microSD.

Moto Z dispune de doua camere, cea principala avand un senzor de 13 megapixeli, OIS si blit LED in doua tonuri, iar cea de selfie avand un senzor de 5 megapixeli si diafragma f/2.2. Ambele camere pot filma HD. La capitolul conectivitate Moto Z dispune de un port USB reversibil tip C 1.0 si suporta si cabluri OTG. De asemenea acest telefon este prevazut cu senzor de amprente pe partea frontala. Bateria are o capacitate de 2600 mAh si, din pacate, nu este detasabila, tragand in jos ideea de modularitate.

Conform specificatiilor, Motorola Moto Z este un telefon care promite performanta si modularitate, fiind alaturi de LG G5 printre primele care ofera design modular. Ramane ca dupa lansare sa revenim cu impresii exacte in care sa stabilim punctele forte si minusurile acestui terminal.

Motorola Moto Z a fost anuntat la Lenovo Tech World

Summary
Motorola Moto Z
Article Name
Motorola Moto Z
Description
Motorola Moto Z »» Android smartphone » Aparitie 2016 » 3G, 5.5″ AMOLED capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo