Reviews, Stiri

Motorola Moto M review, pret, poze si opinii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Motorola Moto M este unul dintre telefoanele pe care Lenovo pariaza in acest inceput de 2017. Versiunea premium a modelului Moto G4 Plus vine cu o serie de caracteristici similare cu cele ale modelului amintit, dar si cu anumite diferente esentiale in ceea ce priveste rezolutia camerelor foto, capacitatea bateriei si constructia smartphone-ului.

Motorola Moto M review

Motorola Moto M review

Motorola Moto M review

Fara indoiala, Motorola Moto M este un smartphone atragator, dar chiar si-asa nu refuzati ideea de a-l imbraca intr-o husa Motorola Moto M, pentru a-l proteja si de ce nu, a-i da o altfel de personalitate. Caracteristicile sale midrange completeaza un peisaj care face acest dispozitiv pe deplin dezirabil. Pe ce ne bazam? Pai sa vedem…Motorola Moto M beneficiaza de un display IPS LCD cu rezolutie 1080×1920 si o densitate a pixelilor de 401. Masoara doar 7.9 milimetri si cantareste 163 de grame, este usor manevrabil, aspectuos si elegant. Procesorul care-l pune in functie este un Mediatek Helio P10, un octa-core tactat la 1.95 Ghz Cortex-A53. Pe piata din India, Lenovo vine insa cu o alta solutie: procesorul difera, Lenovo oferind indienilor un Mediatek Helio 15 de 2.2 Ghz tot pe Cortex A53.

Terminalul poate fi gasit in varianta cu 3GB RAM, dar si in varianta cu 4 GB RAM, in timp ce spatiul de stocare, in mod evident, difera: 32 GB vs 64 GB, cu posibilitate de extindere prin micro SD pentru ambele. Acceleratorul grafic al itemului este Mali -T860MP2 in timp ce sistemul de operare ales de Lenovo pentru acest device este Android 6.0.1 Marshmallow.

Veste buna pentru fanii Lenovo si ai acestei game. Spre deosbire de Moto G4 Plus, cei interesati de Motorola Moto M este bine sa stie ca acest dispozitiv beneficiaza de o camera foto principala superioara: 16 megapixeli cu deschidere f/2.0 si capacitate de filmare la rezolutie full HD. Imbunatatiri am semnalat si in privinta camerei secundare, care mizeaza pe un senzor de imagine de 8 megapixeli. Asa cum precizam inca din startul articolului, acumulatorul noului Motorola Moto M este unul superior variante Moto G4 Plus. Pastrandu-se in limitele premium, Motorola Moto M propune o baterie de 3050 mAh cu Turbo Charging, un acumulator care asigura o autonomie insa inferioara modelului precedent.

Motorola Moto M pret si concluzii

Constructia sa eleganta si rezistenta transforma smartphone-ul Motorola Moto M intr-un telefon atragator si durabil. Display-ul se comporta admirabil pe timpul zilei, chiar daca atunci cand intalneste razele puternice ale soarelui intampina primele dificultati. Conform site-ului gsmarena, autonomia bateriei de 3050 mAh ajunge acum pana la 55 de ore, ceea ce nu impresioneaza si chiar plaseaza Motorola Moto M undeva in spatele modelului Moto G4 Plus.

Scor bun inregistrat de Motorola Moto M in schimb in privinta difuzoarelor, un compartiment acolo unde Lenovo nu dezamageste: sunetul este clar, nu extrem de puternic, dar suficient de valoros pentru un smartphone din aceasta gama. Un plus mare inregistrat de noua varianta propusa de Lenovo in privinta camerei foto. Dar nu neaparat in ceea ce priveste camera foto principala, cat mai ales la camera foto secundara. Aceasta, care beneficiaza de un senzor de 8 megapixlei, asigura selfie-uri de o excelenta calitate, cu temperaturi si culori potrivite.

Pretul sau nu depaseste 300 de dolari, dar exceptand cateva detalii de upgrade, as inclina sa cred ca exista alte alternative pe piata ceva mai avantajoase pentru aceasta gama.

Motorola Moto M review si pret

Motorola Moto M review si pret

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Motorola Moto M