Stiri

Moto Z2 si-a facut aparitia in GFXBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Moto Z2 si-a facut aparitia in GFXBenchMoto Z2 si-a facut aparitia in GFXBench si va fi cel mai probabil urmatorul produs din gama Z pe care divizia Motorola il va lansa in parteneriat cu Lenovo. Chiar daca s-a speculat ca Moto Z2 va fi lansat oficial pe 27 iunie, se pare ca la aceasta data, terminalul doar si-a facut aparitia in celebrul test de referinta.

Moto Z2 specificatii GFXBench

Moto Z2 continua seria aparitiilor din gama Z a celor de la Motorola. Modelul Moto Z2 Play (detalii aici) a fost deja lansat oficial de compania detinuta de chinezii de la Lenovo, iar Moto Z2 si Moto Z2 Force vor fi urmatoarele pe lista, anunta presa din China. Aparitia in GFXBench a acestui terminal ne permite sa confirmam o parte dintre specificatiile oficiale cu care se va prezenta in acest an modelul Moto Z2 de la Lenovo via Motorola.

Asa cum ne asteptam, Moto Z2 este un varf de gama, un telefon atragator din punct de vedere al design-ului si cu specificatii de top, care vom vedea daca vor fi insotite si de un pret accesibil, asa cum se anunta undeva prin aprilie-mai.

Moto Z2 va fi motorizat de cel mai puternic chipset al celor de la Qualcomm, procesorul Snapdragon 835, un octa core tactat la frecventa de 2.4 Ghz. Acesta va functiona in tandem cu acceleratorul grafic Adreno 540, dar si cu cei 4 GB memorie RAM alocati de Motorola plus cei 64 GB rezervati de subdivizia Lenovo, spatiului de stocare a datelor.

Ecranul noului Moto Z2 va fi asa cum ne asteptam, unul impresionant, atat ca aspect, cat si ca performanta. Moto Z2 se va baza pe un display cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Quad HD, in speta 2560 x1440 pixeli. Este un capitol la care Motorola este pregatita sa impresioneze cu adevarat prin acest display cat se poate de atragator.

Moto Z2

Moto Z2 va rula din fabrica cea mai noua versiune de Nougat, Android 7.1.1 , detaliu care reiese si din testele efectuate cu modelul Z2 in aplicatia GFXBench. Dotarile foto ale terminalului sunt de asemenea atragatoare, chiar daca GFXBench ne dezvaluie doar o parte dintre ele. Stim deja ca Moto Z2 va avea camera foto duala, cu doi senzori de cate 12 megapixeli fiecare. Camera pentru amatorii de selfie-uri, cea frontala, va fi una ceva mai putin potenta, incorporand un senzor de imagine de doar 5 megapixeli, dar care va avea se pare o deschidere excelenta.

Cel mai probabil, Moto Z2 va fi lansat abia luna viitoare, ceea ce devine mult mai probabil dupa ce primele informatii legate de lansarea oficiala a device-ului s-au dovedit a fi false. Ne asteptam totusi ca pe 30 iunie, Motorola sa prezinte modelul Moto X4 sau sa explice de ce terminalul va fi amanat, in cazul in care nici aceasta lansare nu se va efectua conform planurilor initiale. Vom reveni cu detalii si amanunte despre ambele subiecte.

Summary
 Moto Z2 si-a facut aparitia in GFXBench
Article Name
Moto Z2 si-a facut aparitia in GFXBench
Description
Viitorul varf de gama al Lenovo, Moto Z2, si-a facut aparitia in GFXBench si ne permite astfel sa aruncam o privire peste specificatiile sale