Stiri

Moto Z2 Play si primele detalii oficiale despre el

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Moto Z2 Play este fara indoiala unul dintre mid-range-urile puternice asteptate pe piata in aceasta perioada. Smartphone-ul va fi cel mai probabil lansat undeva spre debutul sau mijlocul lunii iunie, chiar daca momentan nu exista informatii concrete cu privire la data oficiala de aparitie. Primele detalii despre acest handset au aparut insa in mediul online, dupa ce modelul a trecut prin testul GFXBench. Specificatiile sale sunt interesante astfel ca am decis sa aruncam si noi o privire peste ele si sa le aruncam in pagina pentru a fi vizibile tuturor.

Specificatii Moto Z2 Play conform GHXBench

Moto Z2 Play face parte dintr-o gama de telefoane mobile facuta cunoscuta anul trecut, cand compania Lenovo lansa celebra „Moto Z”. In acest an, Lenovo continua aceasta linie si propune modele noi, care continua „aventura” terminalelor din 2016, iar Moto Z2 Play este unul dintre aceste telefoane.

Moto Z2 Play

Continuatorul Moto Z Play, modelul Z2 Play pastreaza trasaturile caracteristice telefoanelor de tip Motorola si asta nu doar datorita logo-ului evident ci dupa amprenta generala pe care Motorola o lasa pe design-ul telefoanelor sale, atat in privinta camerelor cat si a aspectului general. Moto Z2 Play, pare un model promitator atat la capitolul design cat si in ceea ce priveste specificatiile sale. Care sunt insa specificatiile desprinse din testul de referinta de la GFXBench? Aflam imediat.

Terminalul Moto Z2 Play se prezinta concludent, afisand un sistem de operare puternic, un procesor mid-range excelent si o baterie interesanta, destul de generoasa. Moto Z2 Play va beneficia de un display de 5.5 inch cu rezolutie Full HD si va rula cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.1.1 Nougat. In spatele sau se va afla un procesor de la Qualcomm, Snapdragon 626, un octa-core setat la frecventa de 2.2 Ghz cu 8 nuclee Cortex A53 la bord. Placa video Adreno 506, cei 4GB memorie RAM si cei 64 GB rezervati spatiului de stocare a datelor completeaza peisajul tehnologic al handset-ului.

Acumulatorul sau va avea o capacitate de 3000 de mAh, in timp ce unul dintre punctele mai putin impresionante il notam in dreptul dotarilor foto, acolo unde camera frontala va avea un senzor de doar 5 megapixeli. In schimb, camera principala continua sa fie una puternica, urmand a folosi un senzor de imagine de 12 megapixeli. Ea va putea filma continut video in format Full HD in rezolutie 1920×1080 pixeli.

Cu alte detalii si amanunte despre produsul parteneriatului Lenovo-Motorola, vom reveni in curand pe site-ul nostru. Acesta ar putea fi lansat in perioada 8-20 iunie conform presei de specialitate din China.

Moto Z2 Play (2)

Summary
Moto Z2 Play si primele detalii oficiale despre el
Article Name
Moto Z2 Play si primele detalii oficiale despre el
Description
Primele detalii oficiale despre Moto Z2 Play, fara indoiala unul dintre mid-range-urile puternice asteptate pe piata in aceasta perioada.