Reviews, Stiri

Moto Z2 Force review, pret, specificatii oficiale si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

La inceputul lunii iulie, Moto Z2 Force se prezenta deja in baza de date AnTuTu, acolo unde-si dezvaluia in premiera o parte dintre specificatiile sale atractive. Finalul lunii iulie ne aduce lansarea sa oficiala, astfel ca acum putem intra in posesia tuturor specificatiilor acestui device „construit” in parteneriat de compania chineza Lenovo si subdivizia sa, Motorola.

Moto Z2 Force specificatii oficiale si impresii dupa lansare

Motorola continua productia de telefoane interesante in acest an si ne aduce acum in prim plan unul dintre cele mai asteptate handset-uri din luna iulie.

Moto Z2 Force este foarte posibil inca un argument in favoarea legendarei companii, transformata intre timp intr-o subdivizie a chinezilor de la Lenovo.

In urma cu cateva zile, va prezentam o lista cu 5 motive pentru care e bine sa ai un telefon Motorola. Mai adaugati unul pe lista: Moto Z2 Force.

  • Display: Super AMOLED 5.5 inch, rezolutie 2560×1440 pixeli, 534 ppi Moto Z2 Force review (4)
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 835, 2.45 Ghz
  • Placa video: Adreno 540
  • Conectivitate: 4G VoLTE , Single SIM/Dual SIM
  • Sistem de operare: Android 7.1.1 Nougat
  • Dotari foto: 12 + 12 Mp camera principala, 5 Mp camera frontala
  • Senzor de amprenta: Da
  • Memorie RAM: 4GB
  • Memorie ROM: 64 GB
  • Acumulator: 2730 mAh

Moto Z2 Force review » aspect

Smartphone-ul companiei Motorola se prezinta cu un aspect foarte placut, care tradeaza partial conceptul de baza al producatorului, dar, care din fericire are nu doar un aspect placut ci si o constructie solida, rezistenta la stropiri cu apa.

Varf de gama, cu aspect premium si un pret destul de mare, device-ul este imbracat in metal, are un senzor de amprenta montat pe partea din fata si va fi disponibil pe culori atractive: negru si auriu. Culori rafinate si elegante, care imbina sobrietatea cu rafinamentul.

De remarcat faptul ca Moto Z2 Force este un device ultra-slim! Doar 6.1 milimetri grosime are acest telefon, care incorporeaza totusi o baterie built-in.

Moto Z2 Force review » dotari foto

Capitolul dotari foto era unul dintre cele mai asteptate de catre specialisti, pana la lansarea oficiala a terminalului. Odata prezentat, Moto Z2 Force nu ofera foarte multe surprize, iar componentele sale foto imi par redutabile. Cel putin pe hartie! Smartphone-ul vine cu o camera principala duala cu cate doi senzori Sony de 12 megapixeli, plus flash LED si deschidere F/2.0. Camera principala a handset-ului poate filma la rezolutie Ultra HD cu 30 de cadre pe secunda si in format Full HD cu 60 de cadre pe secunda.

Moto Z2 Force review (2)

Selfie-cam-ul are din pacate o rezolutie de „doar” 5 megapixeli, vine cu flash LED Dual-Tone si deschidere f/2.2 plus lentile wide de 85 de grade. O configuratie promitatoare, la care clientii vor putea adauga Moto Mod-ul „Moto 360 camera”. E drept, acest Moto Mod va costa din cate se pare aproape 300 de dolari, o suma uriasa daca este sa o adaugam la pretul final al terminalului.

Moto Z2 Force review» procesor si display

Smarthone-ul Moto Z2 Force va avea un super display la dispozitie. Telefonul se bazeaza pe un Super AMOLED P-OLED cu diagonala de 5.5 inch si o densitate a pixelilor spectaculoasa: 534 ppi. Z2 Force are ecranul imbracat in sticla rezistenta la spargeti si crapaturi, iar constructia sa asa cum spuneam este rezistenta la apa. Detalii de nava amiral, fara indoiala!

Moto Z2 Force review

Procesorul care motorizeaza acest telefon este unul de asemenea foarte puternic. Snapdragon 835 de la Qualcomm nu mai are nevoie de nicio prezentare si se incadreaza perfect in denumirea oficiala a telefonului „force”. De alfel, procesorul sau, este unul dintre principalele motive pentru care handset-ul a primit probabil aceasta denumire.

Snapdragon 835 de la Qualcomm, prezent in acest terminal, este tactat la frecventa de 2.45 Ghz, fiind cuplat cu 4 GB RAM si 64 GB pentru spatiul de stocare (suporta carduri de tip microSD). Alaturi de acest „motor” puternic, va functiona evident, placa video Adreno 540.

Moto Z2 Force review»pret si disponibilitate

Noul Moto Z2 Force va fi disponibil in Statele Unite pentru suma de 800 de dolari la precomanda. Livrarile vor incepe din data de 10 august! Pretul de achizitie nu este deloc unul mic si este de urmarit ce-si propune de fapt Motorola oferindu-ne o nava amiral la un pret apropiat de flagship-urile marilor companii rivale de pe piata.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Lenovo - Motorola
Product Name
Moto Z2 Force
Price
$ 800