Stiri

Moto Z2 Force » primele imagini scapate pe internet

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Moto Z2 Force este unul dintre terminalele cele mai asteptate de catre iubitorii de smartphones si specialistii in domeniu deopotriva in aceasta perioada. Fara indoiala, Samsung Galaxy Note 8 si Apple iPhone 8 au furat prim planul in batalia pentru „telefonul cu cele mai multe leaked images din 2017”, insa nu trebuie sa uitam ca aceste doua varfuri de gama, nu sunt singurele care atrag atentia pe acest final de an.

Moto Z2 Force primele imagini

Marti, celebrul leaker Evan Blass (aka @evleaks) a impartit cu noi primele imagini care intruchipeaza noul varf de gama de la Moto, terminalul Moto Z2 Force. Luna trecuta, Motorola a dezvaluit primul sau handset cu adevarat important din 2017, modelul Moto Z2 Play. Adica succesorul Moto Z Play, un smartphone echipaty cu ecran Full HD AMOLED de 5.5 inch, 4GB memorie RAM si procesor octa-core de la Qualcomm, Snapdragon 626.

Daca preferi insa un telefon Android, care sa poata face fata duelului de la distanta cu Samsung Galaxy S8, atunci vei renunta sa mai citesti informatii despre Z2 Play si vei cauta mai des, Moto Z2 Force. Un telefon ale carui prime imagini oficiale le poti savura mai jos prin intermediul contului oficial de Twitter a lui Evan Blass.

Dar, aici apare surpriza! Ai vazut deja imaginile? Ei bine, in mod surprinzator Moto Z2 Force seamana cu Moto Z2 Play. Ba chiar, la o prima vedere, cele doua terminale sunt aproape identice, cu exceptia camerei duale care apare pe partea din spate la modelul Moto Z2 Force. Evan Blass n-a oferit detalii suplimentare legate de acest terminal, dar ne imaginam ca specificatiile sale vor fi in aceeasi linie cu gama Z Force de anul trecut: baterie mare, display mai bun, specificatii interne puternice si sistem de operare nou.

Moto Z2 Force se asteapta de asemenea sa fie compatibil cu toate modulele create de Motorola si care pot fi deja atasate la Moto Z2 Play. De altfel acest aspect poate explica in mare si similaritatile evidente dintre cele doua modele create de Motorola. Vom reveni cu informatii despre acest model de telefon foarte asteptat. Ramaneti alaturi de noi!

Summary
 Moto Z2 Force » primele imagini scapate pe internet
Article Name
Moto Z2 Force » primele imagini scapate pe internet
Description
Leaker-ul Evan Blass aduce primele imagini oficiale cu Moto Z2 Force, viitorul flagship al parteneriatului Lenovo-Motorola
Author
Publisher Name
Catmobile