Stiri

Moto X4 specificatii tehnice conform GFXBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Moto X4 ramane in continuare in asteptare, dupa ce divizia Motorola a amanat lansarea vehiculata pentru finalul lunii iunie. In schimb, aflam din baza de date a GFXBench ca terminalul se apropie cu pasi rapizi de oficializare si totodata suntem in masura sa intram in sfarsit in posesia specificatiilor sale oficiale.

Moto X4 specificatii si primele pareri

Informatiile cheie culese din baza de date a site-ului amintit ne confirma ca Motorola se pregateste sa lanseze un handset poate mai putin spectaculos decat ne asteptam, dar suficient de valoros pentru gama din care face parte.

Moto X4 va avea insa la bord un procesor puternic, produs de Qualcomm, producatorul numarul 1 din lume de astfel de chipuri. Qualcomm Snapdragon 630 este modelul ales de Motorola pentru a propulsa acest device, un procesor octa-core pe 64 de biti, tactat la frecventa de 2.2 Ghz, considerat fara indoiala cel mai puternic din gama mid-range. Despre acest model de procesor am scris si noi in ultima vreme pe blog.catmobile.ro, tinand cont ca este cea mai recenta aparitie din gama a celor de la Qualcomm. Acesta va fi cuplat cu placa video Adreno 508, cu cei 3 GB memorie ai memoriei RAM si cu alti 16 GB destinati spatiului de stocare intern. Destul de putin am conchide noi fata de versiunea dubla de stocare pe care o anunta presa de specialitate.

Moto X4

Mid-range-ul parteneriatului Lenovo-Motorola va avea un display de 5 inch capabil de rezolutie Full HD. Nu se stie insa exact ce fel de tip este acest panou, anumite surse insistand pe ideea ca vom avea parte de un Moto X4 cu AMOLED, in timp ce alte surse (parca ceva mai credibile am spune noi) merg pe varianta unui panou IPS LCD.

Terminalul va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat si va beneficia de conectivitate NFC. Conform bazei de date GFXBench, Moto X4 se va baza pe o camera foto principala de 12 megapixeli (foarte probabil una duala) capabila sa filmeze chiar si la rezolutie Ultra HD.

Camera pentru pasionatii de selfie-uri este una impresionanta, cel putin din punctul de vedere al autorului, care descifreaza aceste specificatii. 16 megapixeli rezolutia sa, foarte probabil cu flash LED. Din baza de date GFXBench nu ne dam seama daca terminalul va fi sau nu protejat impotriva apei si prafului, asa cum se vehicula anterior, dar aceasta posibilitate nu este exclusa.

Aproape sigur, Moto X4 se va prezenta si cu o versiune ceva mai puternica, una care sa vina cu o memorie RAM mai mare (cel mai probabil 4GB) si cu o capacitate de stocare de 64 GB. Acumulatorul noului device va fi unul de 3000 miliamperi, o confirmare a potentei acestui handset.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Moto X4