Stiri

Moto X4 ar putea fi prezentat oficial pe 30 iunie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Moto X4 este un smartphone de buget pe care Motorola il pregateste pentru aceasta luna si pe care avem sanse mari sa-l vedem prezentat in data de 30 iunie. Compania producatoare pregateste lansarea modelelor Moto Z2 Force, Moto G5S Plus si Moto X4, lansare care cel mai probabil va avea loc in Brazilia pe 21 iunie. Pe de alta parte insa, tot mai multe informatii converg catre ideea ca Moto X4 va fi lansat in data de 30 de iunie, compania urmand a incheia luna curenta in forta.

Moto X4 smartphone de buget cu specificatii excelente

Exista destule detalii care ne fac sa credem in acest terminal. Fara indoiala, specificatiile sale sunt excelente, iar faptul ca Moto X4 va primi certificare IP68 confirma asteptarile pe care publicul larg si specialistii in materie le au de la acest device. Alte vesti bune dinspre Motorola anunta ca terminalul Moto X4 va primi un nou design, urmand a face saltul spre sticla de cea mai buna calitate. 4GB memorie RAM va aloca Motorola pentru acest dispozitiv, in timp ce versiunea de baza va fi una foarte solida si din punct de vedere al capacitatii de stocarii a datelor. Motorola va aloca 64 de GB memorie nativa interna, dar nu exista inca informatii cu privire la certitudinea extistentei unui port pentru carduri microSD.

Lenovo Moto X4

Motorola Moto X4 va avea de partea sa si o baterie cu totul si cu totul impresionanta pentru acest nivel. Conform celor de la nashvillecatterclass.com, smartphone-ul va incorpora un acumulator cu capacitate de 3800 mAh, acumulator care nu va fi privat de o tehnologie rapida de incarcare, cel mai probabil Quick Charge 3.0. Viitorii utilizatori ai Moto X4 vor beneficia de un display cu rezolutie Full HD si cel mai probabil o diagonala de 5.2 inch, in timp ce terminalul este de asteptat sa ruleze cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.0 Nougat. Modelul asteptat spre lansare pentru data de 30 iunie va dispune si de senzor de amprenta, dar si de USB de tip C.

Poate cel mai interesant detaliu legat insa de Moto X4 este faptul ca, la fel ca si cele doua terminale lansate de Oppo in aceasta perioada (Oppo R11 si Oppo R11 Plus), smartphone-ul va avea la bord un procesor Snapdragon 660, cea mai noua creatie mid-range de la Qualcomm. In fine, dotarile foto, par sa continuie peisajul tehnologic ofertant: Moto X4 va avea o camera foto principala cu rezolutie de 13 megapixeli si o alta camera (frontala) cu rezolutie de 5 megapixeli.

Asadar, pe langa versiunea lite a Moto Z2 (Moto Z2 Play) vom avea parte de un nou terminal prezentat ca fiind unul de buget de catre Motorola. Era de asteptat ca acest smartphone sa apara chiar in 2016, insa s-ar putea spune ca asteptarea a meritat, intrucat noul Moto X4 pare un device mai mult decat interesant. Leaker-ul AndriYatim a confirmat si el posibilitatea ca Moto X4 sa fie lansat in data de 30 iunie, un aspect important daca tinem cont de rata de succes si precizie pe care acesta o are atunci cand vine vorba de produsele marca Motorola. Achizitionarea acestui device va fi posibila cel mai probabil incepand cu luna iulie si, asa cum mentionam anterior, terminalul este deja cotat in mediul online, in anumite surse de specialitate, la suma de 325 de dolari, adica undeva la peste 1300 de lei.

Moto X4sursa: http://www.nashvillechatterclass.com/