Stiri

Moto X4 Android One anuntat oficial in SUA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Google si Motorola au anuntat oficial primul smartphone cu Android One al Motorola. Moto X4 Android One va fi disponibil in Statele Unite si va fi disponibil la precomanda incepand de astazi, pentru suma de 399$. Este al doilea telefon important cu Android Pur lansat pe piata dupa Xiaomi Mi A1 al producatorului chinez.

Moto X4 Android One debut oficial in SUA

Moto X4 Android OneProprietarii de smartphone Nexus pot da curs invitatiei de a renunta la telefonul din dotare pentru a achizitionat Moto X4 Android One, urmand a primi un discount de 165$. Noul Moto X4 Android One va beneficia de o experienta pura de Android, iar Google se va ocupa ca terminalul sa primeasca in scurt timp (probabil pana la finalul anului in curs) update-ul catre Android Oreo. Exista deja informatii ca Moto X4 Android One va fi printre primele telefoane care vor face si saltul spre Android P, viitorul sistem de operare al celor de la Google pentru anul viitor.

»» Citeste si »»» review Moto X4 (varianta standard)

Noul Moto X4 Android One se va baza pe un ecran cu diagonala de 5.2 inch, capabil sa suporte rezolutia Full HD. IPS-ul va fi protejat de Corning Gorilla Glass si va fi un ecran multitouch in 16 milioane de culori.

Terminalul este propulsat de un procesor octa-core, tactat la frecventa de 2.2 Ghz, model Snapdragon 630 de la Qualcomm. Acest chipset este cuplat cu placa video Adreno 508GPU.

Smartphone-ul Moto X4 Android One va avea doua versiuni diferite in functie de capacitatea memoriei RAM, dupa cum urmeaza:

  • – Moto X4 Android One cu 3GB memorie RAM si 32 GB pentru stocarea de date (extensibila pana la 2TB via microSD)
  • – Moto X4 Android One cu 4GB memorie RAM si 64 GB pentru stocarea de date (extensibila pana la 2TB)

Cea mai importanta caracteristica a noului device Google-Motorola este camera foto duala, care vine cu doi senzori de cate 12, respectiv 8 megapixeli si o diafragma F2.0. Unghiurile de vizualizare sunt largi (120 de grade), iar functii precum dual-tone LED sau autofocus nu lipsesc. Camera foto principala a terminalului poate inregistra la rezolutie Ultra HD si asigura efect bokeh. Pe partea din fata, Moto X4 Android One va avea o camera foto de 16 megapixeli cu diafragma F2.0 si LED Flash.

Moto X4 Android One va rula din fabrica o versiune stock de Android 7.1.2 Nougat si se va baza pe un acumulator de 3000 miliamperi cu tehnologie de incarcare rapida, turbo charging. In ceea ce priveste conectivitatea, device-ul va avea capacitate 4G VoLTE, se va conecta la internet prin wifi 802.11 ac, si nu va fi privat de port USB Tip C, GLONASS, GPS, Bluetooth 5.0 sau NFC. Telefonul va fi disponibil pe culori precum negru si albastru.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Motorola / Google
Product Name
Moto X4 Android One
Price
$ 399