Stiri

Micromax pregateste Micromax Canvas Infinity Pro pentru perioada urmatoare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In august, compania indiana Micromax, a lansat pe piata Micromax Canvas Infinity, un smartphone excelent, cu ecran de 5.7 inch si raport 18:9. A fost primul terminal de acest tip lansat de producatorul indian, iar primele reactii au fost pozitive. La scurt timp distanta, aflam ca Micromax pregateste lansarea Micromax Canvas Infinity Pro, un al doilea telefon cu format 18:9 din portofoliul sau. De fapt, Canvas Inifinit Pro va fi o versiune de upgrade a telefonului lansat deja in august.

Micromax Canvas Infinity Pro aspect si constructie, plus specificatii posibile

Cutia telefonului Micromax Canvas Infinity Pro a ajuns in presa indiana si a fost preluata de agentiile de stiri internationale. O puteti observa si dumneavoastra in imaginea de mai jos.

Micromax Canvas Infinity Pro

Noul Micromax Canvas Infinity Pro va avea doua camere foto frontale, ceea ce suna incomparabil mai bine decat single-selfie cam-ul de 16 megapixeli al telefonului din august. Pe Micromax Canvas Infinity Pro vom avea un ecran de 5.7 inch in diagonala, imbracat in sticla curbata 2.5D si cu aspect 18:9. Marginile sale vor fi minimale, iar design-ul telefonului unul spectaculos.

Din pacate, in momentul de fata, nu avem si alte informatii despre specificatiile telefonului, dar ne putem astepta la cateva specificatii mai bune decat pe telefonul din august. Canvas Infinity se bazeaza pe un procesor Snapdragon 425, are o baterie removable de 2900 mA, o camera principala de 13 megapixeli si ruleaza din fabrica Android 7.1 Nougat. Cel mai probabil, Micromax va pastra acest sistem de operare si camera de pe spatele telefonului. Ramane de vazut daca se va umbla la chipset-ul Snapdragon 425, existand cateva speculatii in acest sens.

Senzorul de amprente va fi plasat pe partea din spate a telefonului, un device care va avea slot dual sim si fara indoiala, slot pentru carduri externe, pentru marirea capacitatii de stocare a datelor. Memoria RAM a telefonului va ramane probabil la 3 GB RAM in timp ce bateria va fi una putin mai mare. Vom reveni cu amanunte despre acest atractiv device, Micromax Canvas Infinity Pro, in perioada urmatoare.

Summary
Micromax pregateste Micromax Canvas Infinity Pro pentru perioada urmatoare
Article Name
Micromax pregateste Micromax Canvas Infinity Pro pentru perioada urmatoare
Description
Compania indiana se pregateste sa lanseze pe piata si modelul Micromax Canvas Infinity Pro, o versiune mai puternica a lui Canvas Infinity