Stiri

Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus vor fi lansate pe 26 iulie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus se pare ca vor fi lansate oficial pe finalul lunii iulie, ne anunta cei de la Gizmochina, care citeaza surse din interiorul companiei. Meizu, care trece printr-un proces de reorganizare, a fost surprinzator de timida pe piata lansarilor de terminale in aceasta perioada a anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Cu exceptia Meizu E2 si al spectaculosului sau design, n-am avut pana acum parte de o lansare a unui model cu pretentii din partea Meizu, insa aceasta situatie pare aproape sa se schimbe in curand: mult asteptatul Meizu Pro 7 este la un pas de lansarea oficiala.

Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus specificatii si detalii importante

Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus vor fi lansate conform celor mai noi informatii de pe piata pe 26 iulie, in cadrul unui eveniment special. Cele doua device-uri vor fi scoase la vanzare dupa data de 4 august, ne confirma cei de la Gizmochina.

Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus vor fi cele mai importante terminale pe care compania Meizu le va arunca pe piata in acest an. Dupa ce a iesit din top 10 cei mai importanti producatori de telefonie mobila din lume, Meizu cauta sa se replieze rapid pentru a doua jumatate a anului, iar Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus par cele mai potrivite provocari.

Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus (3)

Gama Pro 7 va fi una de top, iar cele doua dispozitive vor beneficia de un look cu adevarat spectaculos. Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus vor fi lansate in aceeasi perioada, vor avea design similar, insa, in mod evident, Pro 7 Plus va fi terminalul cu ecran mai mare. Conform informatiilor din presa chineza, Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus au primit si primele detalii legate de preturile de achizitie:

  • – Meizu Pro 7 va costa 409$
  • – Meizu Pro 7 Plus va costa 484$

Pe de alta parte, trebuie mentionat ca versiunea cea mai puternica de Meizu Pro 7 Plus va fi si cea mai scumpa (555$ conform China Tech News).Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus vor avea specificatii aproape similare, dar vor exista si diferente destul de usor sesizabile. Modelul Pro 7 va avea un display de 5.5 inch si nu de 5.2 inch asa cum se stia initial. Noile informatii anunta ca Pro 7 va beneficia de un chip Mediatek Helio X30 (bazat pe doua nuclee Cortex A73 tactate la 2.8 Ghz, alte patru nuclee Cortex -A53 de 2.2 Ghz si inca 4 nuclee Cortex A-53 de 2.0 Ghz), si de senzor dual de camere: Sony IMX 386 + IMX 286.

Alte specificatii includ o camera pentru pasionatii de selfie-uri de 16 megapixeli, nelipista mufa pentru casti audio de 3.5 milimetri si un port USB de tip C. De asemenea, Pro 7 va avea conform Gizmochina un display secundar de tip e-ink, pe care vom putea citi informatii precum data, ora si asa mai departe. In cazul in care vei cumpara acest dispozitiv, recomandam sa il protejezi atat pe el cat si sistemul de camere prin huse Meizu.

Modelul Meizu Pro 7 Plus va avea un display mai mare, dar acelasi tip de procesor in spate. Fata de Meizu Pro 6 Plus, noul terminal va rula Android 7.0 Nougat alaturi de Flyme OS.

Summary
Article Name
Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus vor fi lansate pe 26 iulie
Description
Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus se pare ca vor fi lansate oficial pe finalul lunii iulie, ne anunta cei de la Gizmochina, care citeaza surse din interiorul companiei.