Stiri

Meizu M6 Note aproape de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Pe 23 august, Meizu va lansa oficial noul sau terminal, Meizu M6 Note. Chiar daca s-au vehiculat deja foarte multe detalii legate de specificatiile acestui terminal, primele confirmari reale legate de el apar in baza de date a site-ului Geekbench in aceasta perioada.

Meizu M6 Note

Meizu M6 Note specificatii conform Geekbench

Varianta de Meizu M6 Note care a fost testata in data de 17 august o puteti analiza conform pozei de mai sus, capturare de pe site-ul Geekbench. Aceasta versiune a reusit sa bifeze doar 848 de puncte in testele single – core si 4215 puncte in testele multi- core folosindu-se de un chipset Snapdragon 625.

Trebuie sa tinem totusi cont ca in cauza este un device de teste, astfel ca este posibil ca la nivel de performanta detaliile tehnice ale acestui terminal sa fie vizibil imbunatatite. Versiunea testata de Meizu ruleaza Android 7.1.2 din fabrica si are la bord un procesor Snapdragon 625 de la Qualcomm. Octa-core-ul este tactat la frecventa de 2.0 Ghz si este cuplat cu 4GB memorie RAM, cel putin in versiunea de teste.

Meizu va lansa insa Meizu M6 Note si intr-o versiune de 3GB RAM, asociata cu 32 GB spatiu de stocare a datelor. Modelul cu 4GB memorie RAM va avea 64 GB dedicati stocarii de date. Meizu M6 Note se va baza totodata pe un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD. Cu toate ca inca nu se stie exact capacitatea bateriei acestui device, sansele ca acumulatorul sa fie unul de calitate sunt foarte mari. Oricum viitorul utilizator nu ar trebui sa-si faca prea multe griji, chipset-ul Snapdragon 625 fiind unul foarte eficient in materie de economisire a energiei.

Vom reveni cu informatii noi si oficiale dupa lansarea acestui dispozitiv. Va reamintim insa ca Meizu a lansat alte doua telefoane super-atractive atat din punct de vedere al specificatiilor tehnice, cat si al preturilor sau aspectului general. Un review Meizu Pro 7 si un alt review Meizu Pro 7 Plus gasiti si pe blog.catmobile.ro

Summary
Meizu M6 Note aproape de lansarea oficiala
Article Name
Meizu M6 Note aproape de lansarea oficiala
Description
In baza de date a site-ului Geekbench, terminalul Meizu M6 Note si-a dezvaluit deja o parte dintre specificatiile sale oficiale.