Reviews, Stiri

Meizu M6 Note a fost lansat oficial

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

E gata, e oficial! Meizu a lansat noul M6 Note sau Charm Blue Note 6 asa cum este el denumit pe anumite piete. Intr-un eveniment desfasurat in China in aceasta dupa-amiaza, producatorul asiatic a prezentat noul Meizu M6 Note cu procesor de la Qualcomm, Snapdragon 625.

Meizu M6 Note detalii oficiale

Meizu M6 Note e oficial si oficial vine cu surprize. Dincolo de plasa de speculatii legate in ultima perioada de numele acestui terminal, iata ca producatorul surprinde putin asteptarile si prezinta un device cu o configuratie putin asteptata.

Meizu M6 Note

Cea mai spectaculoasa caracateristica a noului handset Meizu este procesorul Qualcomm Snapdragon 625, unul dintre capetele de afis ale sectiunii mid-range din 2017. Meizu M6 Note devine astfel primul terminal al producatorului care impacheteaza un chipset de inalt nive de la Qualcomm.

Cu design atragator, finisaje de calitate, setup foto atractiv (camera duala) si un pret excelent, Meizu M6 Note se anunta un concurent serios pentru sectorul mid-range.

Meizu M6 Note specificatii tehnice, design si pareri

Noul Meizu M6 Note nu iese din tiparele constructiei obisnuite a producatorului. Avem un corp unibody cu usoare imbunatatiri fata de modelele anterioare. Telefonul este primul item Meizu pe care producatorul il alatura brandului Charm Blue. Aceasta divizie a luat recent nastere ca urmare a unei schimbari de strategii a companiei asiatice.

Smartphone-ul beneficiaza de un senzor de amprente pe partea din fata, un senzor care pare sa fie unul de calitate. Producatorul il anunta ca fiind foarte rapid, tinand cont ca acesta permite deblocarea dispozitivului in 0.2 secunde. Pe partea din spate, Meizu M6 Note are o camera foto duala cu Quad-LED Flash. Marginile sunt curbate si contribuie la partea estetica a device-ului.

Meizu M6 Note (3)

Meizu M6 Note vine cu ecran de 5.5 inch si rezolutie Full HD. „Motorul” ascuns chiar sub acest ecran este un procesor Qualcomm Snapdragon 625, tactat la frecventa de 2.0 Ghz si cuplat cu o placa video de calitate, care aduce o eficienta cu 71% mai mare fata de generatia anterioara. Terminalul va avea diverse versiuni in functia de memoria RAM si memoria sa nativa. Astfel, vom putea achizitiona in viitorul apropiat, urmatoarele versiuni de Meizu M6 Note:

– Meizu M6 Note cu 3 GB RAM si 16 GB ROM

– Meizu M6 Note cu 3 GB RAM si 32 GB ROM

– Meizu M6 Note cu 4GB RAM si 64 GB ROM

In ceea ce priveste componentele sale foto, device-ul isi va dezvalui cele mai atractive dintre specificatii in perioada urmatoare. Totusi, Meizu M6 Note putem spune ca se bazeaza pe o camera foto principala cu senzor de 12 megapixeli (Sony IMX 362) plus un alt senzor Samsung 2L7. Exista deja pe internet optiunile a doi fotografi profesionisti care au realizat diverse instantanee in diferite ipostaze, iar reactiile par pozitive. Camera principala are Dual Phase Detection, Full Pixel Dual Core si focus foarte rapid de pana la 0,03s. Camera frontala ne ofera stabilitate si o rezolutie excelenta, tinand cont ca vine cu un senzor de imagine de 16 megapixeli. In acest context, amatorii de selfie-uri pot sta linistitit: Meizu M6 Note va captura instantanee de cea mai buna calitate.

Meizu M6 Note (2)

Device-ul este echipat cu o baterie de 4000 mAh, care se pare ca poate asigura pana la 10 ore de autonomie in gaming. Capacitatea mare a acesteia, combinata cu viteza si eficienta procesorului Snapdragon 625, fac din Meizu M6 Note un terminal nu doar rapid ci si destul de economicos. Avem tehnologie de incarcare rapida in mod evident (Qualcomm), dual SIM slot si conectivitate 4G.

M6 Note va costa conform presei chineze 165 de dolari in varianta cea mai ieftina si 255 de dolari in versiunea cea mai scumpa (4 GB RAM + 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor). Versiunea medie ca valoare va putea fi achizitionata pentru 195 de dolari. Vanzarile offline sunt programate sa inceapa in China din data de 2 septembrie.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Meizu/Charm Blue
Product Name
Meizu M6 Note