Stiri

Meizu M5X cu procesor Snapdragon si 3GB RAM apare in GeekBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Meizu, abia ce a anuntat (mai mult sau mai putin oficial) ca nu va „scoate” inca un flagship in 2017. Se pregateste insa sa lanseze un terminal decent, destul de atractiv, atat ca specificatii cat si ca pret de achizitie. Despre Meizu M5X aflam mai multe in cele ce urmeaza. Device-ul a fost deja zarit in baza de date a site-ului GeekBench.

Meizu M5X : ce specificatii tehnice aduce?

Noul smartphone al companiei Meizu este primul terminal de prim plan care apare dupa ce producatorul a lansat pe piata Meizu M6 Note in luna august. Misteriosul smartphone a fost deja „zarit” in baza de date a site-ului de benchmarking, GeekBench, dezvaluindu-si astfel, o parte dintre specificatiile sale.

In listarea GeekBench, Meizu M5X a obtinut un scor de 1409 puncte in testul single-core si un alt scor de 3795 puncte in testul multi-core. In privinta specificatiilor, smartphone-ul nu sta deloc rau, pentru segmentul caruia i se va adresa.

Meizu M5X specificatii GeekBench

Meizu M5X vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 617, un hexa core tactat la frecventa de 1.65 Ghz. Hansdet-ul se bazeaza pe Android 7.1.2 ca sistem de operare si va avea o memorie RAM de 3GB. Foarte probabil, capacitatea de stocare a datelor va fi de 32 GB, cu mentiunea ca terminalul nu va fi privat de slotul pentru carduri microSD, slot care va permite extinderea aceste capacitati de stocare a memoriei native.

Nu exista alte informatii despre specificatiile telefonului, dar aflam de la cei de la PhoneRadar ca device-ul ar urma sa aiba o baterie de 3000 de miliamperi, menita sa asigure o autonomie de pana la 24 de ore in convorbiri. Ecranul sau va fi cel mai probabil unul HD.

Pretul si disponibilitatea Meizu M5X sunt inca detalii complet necunoscute. De altfel, smartphone-ul vine oarecum ca o surpriza, foarte putine publicatii fiind la curent cu lansarea pe care compania o pregatea pentru acest device.

Summary
Meizu M5X cu procesor Snapdragon si 3GB RAM apare in GeekBench
Article Name
Meizu M5X cu procesor Snapdragon si 3GB RAM apare in GeekBench
Description
Un nou telefon de la Meizu a fost zarit in baza de date a site-ului GeekBench. Detalii despre Meizu M5X gasiti in acest articol