Reviews, Stiri

Meizu M3X review, pret, specificatii si poze

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meizu M3X este un smartphone mid-range anuntat in luna noiembrie a anului trecut si lansat de compania chineza undeva in luna decembrie. Terminalul este unul cu un design placut, subtire si cu un ecran generos de 5.5 inch. Mai multe detalii despre acest item al companiei Meizu, in cele ce urmeaza.

Meizu M3X review

Cu un design diferit de ceea ce am vazut pana acum la Meizu, dar nu neaparat original, Meizu M3X este un smarthpone mid-range cu un pachet hardware destul de interesant. Incontestabil, remarcam prezenta unei camere foto principale de 12 megapixeli cu senzor Sony, capabila sa filmeze la rezolutie ULTRA HD si despre care se vorbeste destul de frumos in presa de specialitate din China si nu numai. Daca despre camera principala, macar pe hartie stim ca este una provocatoare, camera secundara a produsului este una care beneficiaza de un senzor de imagine de 5 megapixeli, dar care nu ne spune prea multe cel putin in acest moment. Cu exceptia dimensiunilor senzorului si a deschiderii sale f/2.0.

Meizu M3X review, pret, specificatii si poze

Meizu M3X review, pret, specificatii si poze

Meizu M3X ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow ajutat insa de noul Flyme OS 6.0, un sistem de operare intuitiv si destul de spectaculos la prima vedere. Performanta terminalului se bazeaza pe un chispet Mediatek MT6757 Helio P20 si pe placa video Mali T880MP2. De asemenea in sprijinul lor vin memoria RAM care este una generoasa de 3 GB si memoria interna a dispozitivului de 32GB. Exista si o versiune a Meizu M3X cu 4GB RAM si memorie interna de 64GB. Din pacate, utilizatorii nu se vor putea bucura de existenta unui slot de card, un detaliu care nu avantajeaza in opinia mea produsul Meizu M3X.

In ceea ce priveste acumulatorul, as spune ca si aici putem ridica o noua obiectie. Meizu mizeaza pe un acumulator de 3200 mAh in cazul Meizu M3X cu incarcare rapida, dar preferabil ar fi fost fara indoiala la ce specificatii are terminalul sa beneficiem de o baterie de 4000 mAh. In schimb, smartphone-ul Meizu M3X este compatibil 4G cu viteze de pana la 300 Mbps in download, iar intre functiile sale speciale detectam GLONASS, A-GPS sau scannerul de amprenta. Item-ul beneficiaza de USB Type-C si de mufa pentru casti de 3.5 milimetri.

Meizu M3X concluzie

Meizu M3X

Meizu M3X

Meizu M3X este un smartphone cu un design aratos, fara urma de indoiala. Datorita dimensiunilor display-ului sau il putem include la categoria phablet si am adauga noi ca pare un fel de raspuns al Meizu la ceea ce ofera Huawei Honor 8. Procesorul sau este unul bun si rapid, iar camera principala se anunta a fi o reusita. Din pacate nu beneficiaza de slot pentru carduri si nu are de partea sa avantajele noului sistem de operare Android 7.0 Nougat. De asemenea, bateria de 3200 mAh mi se pare una putin cam mica. Salutam existenta unui scanner pentru amprente si ajutorul evident oferit de placa video. Pretul de vanzare este un aproximativ in acest moment, dar banuim ca Meizu M3X va putea fi achizitionat pentru o suma cuprinsa intre 1100 si 1300 de lei.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Meizu
Product Name
Meizu M3X