Stiri

Meizu E2 va fi lansat oficial la sfarsitul lunii aprilie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meizu E2 este urmatorul terminal pe care compania Meizu il va lansa pe piata in aceasta luna. Mai exact, spre finalul lunii aprilie, in data de 26, la Beijing, Meizu E2 va fi protagonistul zilei, la cateva luni distanta, dupa ce concernul a anuntat si lansarea dispozitivului Meizu M5 Note, despre care am discutat si noi, pe blogul catmobile.ro, pe finalul anului trecut. In asteptarea lansarii Meizu Pro 7 (despre care puteti citi mai multe detalii aici), haideti sa aruncam o privire peste specificatiile pe care le anunta Meizu E2, proxima statie spre performanta a cunoscutei companii asiatice.

Meizu E2 specificatii

Nu s-ar spune ca Meizu s-a grabit in privinta lansarii acestui terminal, despre care s-a vorbit destul de mult inca de la inceputul anului in presa chineza. Meizul E2 va ajunge si in Europa si va avea un pret decent pentru aceasta piata, astfel ca aparitia sa ne suscita in mod firesc, interesul. In discutie este un dispozitiv de dimensiuni normale, cu un aspect atragator, un design sigur si tineresc si o configuratie hardware mid-range.

Meizu E2 va fi lansat oficial la sfarsitul lunii aprilie

Meizu E2 are deja confirmate o parte dintre specificatiile sale in rapoartele TENAA, iar unul dintre primele detalii care ies in evidenta in privinta sa este calitatea constructiei. Una atragatoare si perfect adaptabila cerintelor de pe piata. Meizu E2 va fi un telefon slim, surprinzator de usor si va beneficia de o constructie de tip unibody avand la baza metalul. Culorile pe care se va putea cumpara acest dispozitiv sunt auriu, gri, argintiu si roz auriu, o paleta nu neaparat larga si cu atat mai putin plina de imaginatie, terminalul urmand a beneficia de o raspandire teoretica a doua culori de baza. Imi place insa ca Meizu E2 va fi foarte usor, pentru ca din primele rapoarte, reiese ca dispozitivul va cantari doar 138 de grame.

Pare din acest punct de vedere si mai ales, daca tinem cont de design-ul sau si de maniera in care se poate manevra, un telefon ce se poate adresa foarte usor reprezentantelor sexului frumos. In plus, Meizu E2 va avea 8.4 milimetri grosime, ceea ce asigura un plus de confort la aceeasi manevrare de care vorbeam si mai sus.

Meizu E2

Trecand la lista caracteristicilor sale si mai importante, stim deja ca Meizu E2 va avea o configuratie diferita in functie de versiune. Adica vom putea achizitiona acest terminal si cu 2GB, si cu 3GB si cu 4GB memorie RAM de tip LPDDR3, sau cel putin acestea sunt informatiile confirmate de ChinaTech in aceasta perioada. Automat, Meizu E2 va beneficia de un spatiu de stocare diferit de 16 GB, 32 GB respectiv 64 GB. Acestei configuratii i se alatura existenta unui slot de carduri pentru extinderea capacitatii de stocare pana la 128 GB.

Procesorul incorporat de Meizu in terminalul E2 va fi un octa – core tactat la frecventa de 1.3 Ghz, in timp ce ecranul acestui item va avea o rezolutie HD (1280×720 pixeli) si o diagonala de 5.2 inch. Meizu E2 se va baza pe Android 6.0 Marshmallow (nu pe Android 7.0 Nougat si nici nu exista informatii cum ca ar urma un update rapid spre acest sistem de operare), dar si pe customizarile asigurate de Flyme OS. Bateria sa are o capacitate de 2930 mAh si va beneficia de tehnologie de incarcare rapida. Telefonul este in mod sigur compatibil 4G (VoLTE), are scanner de amprenta si dotari foto de tip mid-range.

Meizu E2 va fi lansat oficial

Camera sa principala cu led Flash se va baza pe un senzor de imagine de 13 megapixeli si va putea asigura inregistrari in calitate full HD, in timp ce camera pentru selfie-uri se va rezuma la 5 megapixeli. Nu lipsesc optiunile de conectivitate importante ca GPS, GLONASS sau Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Pana la lansarea oficiala a acestui dispozitiv mai este foarte putin timp. Vom reveni si noi cu un update asupra celorlalte detalii importante legate de Meizu E2. Pana atunci, oferta noastra de huse Meizu a fost actualizata si puteti verifica cele mai noi oferte compatibile cu telefoanele dumneavoastra marca Meizu.

Summary
Meizu E2 va fi lansat oficial la sfarsitul lunii aprilie
Article Name
Meizu E2 va fi lansat oficial la sfarsitul lunii aprilie
Description
Meizu E2 este urmatorul terminal pe care compania Meizul il va lansa pe piata in aceasta luna. Mai exact, spre finalul lunii aprilie, in data de 26, la Beijing, Meizu E2 va fi protagonistul zilei