Reviews, Stiri

Meizu E2 este oficial: vine cu memorie RAM de 4GB si procesor MediaTek Helio P20

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meizu E2 este un terminal despre care am discutat pe blogul catmobile recent, anuntand lansarea sa din finalul lunii aprilie. Lansarea a avut in cele din urma loc, noul device al celor de la Meizu prinzand viata in aceasta saptamana.

Meizu E2 specificatii oficiale – scurt review

Despre specificatiile sale posibile, am discutat si noi la cea mai recenta postare despre Meizu E2. Una peste alta, device-ul se incadreaza in parametri anuntati, astfel ca suntem partasii lansarii unui dispozitiv cu design foarte placut si o configuratie hardware mai mult decat decenta.

Meizu E2 este oficial: vine cu memorie RAM de 4GB si procesor MediaTek Helio P20

Meizu E2 are doar 7.5 milimetri grosime, confirmand faptul ca Meizu stie sa scoata pe piata terminale cu un aspect extrem de placut si foarte usor de manevrat. Carcasa sa este superba, confectionata in totalitate din metal, iar finisajele duc catre ideea de premium. 155 de grame cantareste noul dispozitiv Meizu, care vine cu un display capacitiv de foarte buna calitate.

Terminalul propune o configuratie interesanta la acest capitol, bazandu-se pe un IPS LCD in 16 milioane de culori, cu diagonala de 5.5 inch si un raport ecran-corp de 71%. Nimic de zis impotriva acestui aranjament, care corespunde asteptarilor si ne face sa asteptam cu nerabdare primul contact fizic cu el. Meizu E2 imprima o diagonala Full HD (1920×1080 pixeli) in acest display si dispune de o densitate a pixelilor de 403 pixeli per inch.

Sistemul de operare ales de Meizu pentru terminalul E2 este Android 7.0 Nougat, care va fi „sustinut” de interfata Flyme OS 6.0. Partea hardware a item-ului este una interesanta! Imi place si cred ca Meizu E2 va fi o surpriza placuta la acest capitol, chiar si pentru utilizatorii hardcore, pretentiosi. Handset-ul este motorizat de un chipset marca MediaTek, un octa core MT6757 Helio P20, unul dintre cele mai bune de pe piata in aceasta gama. Procesorul are la bord 4 nuclee de 2.3 Ghz Cortex-A53 si alte 4 nuclee de 1.6 Ghz Cortex-A53. In sprijinul sau vine placa video Mali-T880MP2.

Meizu E2 lansat oficial

Meizu E2 va dispune de asemenea de o memorie nativa de 16GB, care insa se poate extinde prin intermediul unui card microSD pana la 256GB. Aceasta versiune n-a fost inca oficial confirmata si este clar ca asocierea fireasca a acestui tip de stocare ar fi cu 2GB RAM. Oficial, conform presei chineze, Meizu E2 va avea versiuni de 3GB RAM, respectiv 4GB RAM, care vor fi disponibile pentru versiunile de Meizu E2 cu spatiu de stocare 32GB si 64GB. La capitolul dotari foto, Meizu E2 confirma asteptarile! Utilizatorul se va putea baza pe:

  • 1. Camera foto principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli, apertura buna f/2.2, Quad-LED dual tone, PDAF, HDR, panorama si face detection. Aceasta camera va putea captura video in format Full HD cu 30 de cadre pe secunda
  • 2. Camera foto frontala cu senzor de imagine de 8 megapixeli, apertura f/2.0 si posibilitate de captare video in format Full HD tot cu 30 de cadre pe secunda.

Smartphone-ul se poate conecta la internet prin Wi-Fi 802.11 a/b/g/n si nu va fi lipsit de A-GPS, GLONASS, scanner de amprente (mTouch, montat pe partea din fata, cu timp de raspuns de 0.2 secunde), accelerometru, gyro, senzor de proximitate, compass si bluetooth 4.2 A2DP. Terminalul Meizu E2 va beneficia de asemenea de aportul unei baterii cu o capacitate de 3400 mAh (Lithium-Ion) dotata cu tehnologie fast battery charging (mCharge 3.0).

Conform presei din China, Meizu pregateste si o versiune speciala a acestui dispozitiv, versiune denumita Meizu E2 Transformers care va fi dedicata celui de-al cincilea episod al francizei in cauza.

Meizu E2 preturi

Smartphone-ul Meizu E2 poate fi achizitionat momentat in China si va avea un pret diferit in functie de versiunea sa. Modelul Meizu E2 de 4GB cu 64 GB spatiu de stocare este si cel mai scump, urmand a costa 232 dolari, in timp ce versiunea de 3GB si 32GB spatiu de stocare va costa 189 de dolari.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Meizu
Product Name
Meizu E2
Price
$ 189