Stiri

Meitu V6 isi face aparitia in TENAA: iata ce specificatii aduce

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Chinezii de la Meitu se pregatesc sa lanseze pe piata un succesor pentru terminalul Meitu V4. Este vorba despre Meitu V6, un device care isi face aparitia inclusiv in baza de date a site-ului de certificari TENAA, semn ca lansarea sa este destul de aproape. Ce specificatii aduce noul device al companiei Meitu, aflam in cele ce urmeaza.

Meitu V6 specificatii tehnice conform site-ului de certificari TENAA

La mijlocul anului, cei de la Meitu lansau modelul Meitu M8, un device echipat cu interesantul si puternicul procesor deca-core Helio X20 (MT6797 de la MediaTek). Aparitiile companiei in prim plan in 2017 au fost destul de rare, iar acum, pe finalul lui 2017 primim in sfarsit detalii atractive dinspre Meitu. Producatorul chinez se pregateste de lansarea Meitu V6, un succesor al device-ului Meitu V4.

Meitu V6

Acest nou device va avea un ecran OLED cu diagonala de 5.49-inch si rezolutie Full HD. Atractiva si provocatoare aceasta configuratie a ecranului, care va fi protejat de sticla Corning Gorilla Glass 4, daca este sa dam crezare site-ului gizchina.es. Noul device al companiei Meitu va fi echipat cu un procesor MT6799, adica noul Helio X30, chipset tactat la frecventa de 2.8 Ghz! Totodata, compania a ales sa asocieze acest chipset cu doua versiuni diferite ale telefonului in functie de memoria RAM. Vom avea cel mai probabil un Meitu V6 cu 4GB RAM si un alt Meitu V6 cu 6GB RAM.

Capacitatea de stocare va fi de 128 GB si nu exista informatii cum ca aceasta ar putea fi extinsa, astfel ca Meitu V6 ar putea fi lipsit de slot pentru carduri externe. Ceva confirmat insa, se refera la dotarile foto ale device-ului. In mod cert, Meitu V6 vine cu camera principala duala, dar nu se cunoaste decat rezolutia unuia dintre senzori: 12 megapixeli. Nu este exclus ca Meitu V6 sa aiba chiar patru camere foto, astfel incat sa primeasca o camera foto duala si pe partea sa frontala.

Device-ul va rula Android 7.0 Nougat direct din cutie si se va baza pe un acumulator cu o capacitate de 3100 de miliamperi. Disponibilitatea sa este momentan necunoscuta, dar telefonul va bifa o gama variata de culori: rosu, albastru, maroniu, auriu si posibil argintiu. Nici pretul de achizitie al telefonului nu este pentru moment cunoscut, dar gizchina.es noteaza ca aceasta se va invarti in jurul sumei de 200 de dolari.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes