Reviews, Stiri

Meiigoo M1 review: pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Meiigoo M1 (3)Cei de la Meiigoo au lansat in acest final de an o clona atractiva de Samsung Galaxy S8, smartphone-ul Meiigoo S8. Tot in aceasta a doua parte a anului, producatorul a lansat Meiigoo M1, un handset interesant care se remarca prin configuratia sa destul de puternica. Mai multe detalii despre mid-range-ul Meiigoo M1 avem in cele ce urmeaza

Meiigoo M1 review: pareri, specificatii tehnice, disponibilitate

Display

Smartphone-ul Meiigoo M1 se bazeaza pe un ecran Full HD, imbracat in sticla curbata, cu diagonala de 5.5 inch si multi-touch in 10 puncte. Este vorba despre un display de tip OGS care asigura o densitate a pixelilor de 401 pixeli per inch. Ecranul asigura efecte vizuale atractive si un contrast excelent al culorilor. Viteza cu care raspunde atinge 0.19 secunde, iar rata de contrast este de 900:1

Sistem de operare, memorie si procesor

Device-ul full-body metal, Meiigoo M1, se bazeaza pe un procesor destul de puternic de la MediaTek. Este vorba despre octa-core-ul MT6757T, Helio P25, tactat la frecventa maxima de 2.5 Ghz. Acest chipset este cuplat de producator cu 6GB dedicati memoriei RAM si cu cei 64 GB dedicati capacitatii de stocare a datelor. Device-ul beneficiaza si de slot pentru carduri externe prin intermediul caruia, utilizatorul poate extinde memoria nativa a terminalului pana la 128Gb.

Meiigoo M1 (5)

Direct din cutie, smartphone-ul Meiigoo M1 ruleaza Android 7.0 Nougat. M1 beneficiaza de suport Google Play Store, Google Maps, Gmail, Smart Gesture, GPS, bluetooth si Wi-Fi.

Dotari foto

Ca majoritatea telefoanelor mid-range din acest an lansate in China si Meiigoo M1 vine cu o camera duala pe partea din spate. Este vorba despre o combinatie de senzori 13+8 Megapixeli, destul de atractiva, in timp ce frontal, terminalul beneficiaza de un selfie-cam de 8 megapixeli, natural looking facing.

Rezultatele AnTuTu Benchmark

Conform site-ului unite4buy.com, Meiigoo M1 a obtinut un scor de 60787 puncte. Prin acest punctaj, Meiigoo M1 devanseaza terminale destul de atractive pentru piata si…mai scumpe, precum: Xiaomi Mi Max 2, Lenovo Moto Z Play, ZTE Nubia Z11 Mini s, Lenovo Vibe P2, Oukitel Mix 2 sau Huawei Honor 6X.

Baterie, pret si disponibilitate

Meiigoo M1 se bazeza pe o baterie de tip „undetachable” cu o capacitate de 4000 mAh. Conform producatorului, terminalul asigura pana la 5-6 zile in standby, pana la 2-3 zile la o utilizare normala a telefonului si pana la 6-7 ore in hard mode. Autonomia in convorbiri atinge 25 de ore, conform celor de la Meiigoo.

Meiigoo M1 (4)

Device-ul este echipat cu scanner de amprente, senzor de proximitate, senzor de lumina ambientala, accelerometru, compass si barometru. Masoara 9 milimetri grosime si are o greutate de 188 grame. Suprafata utilizabila este de 71.11 %, in timp ce materialul folosit la constructia sa este metalul.

Pretul de achizitie al Meiigoo M1 este de doar 163.39 Euro in aceasta perioada, daca achizitionati telefonul de pe site-ul TomTop. In mod normal, livrarea prin intermediul TomTop din China ar trebui sa dureze pana la 12 zile lucratoare.

Daca doriti ca produsul sa va fie livrat in 4 pana la 10 zile lucratoare veti plati o taxa suplimentara de 29 de euro, iar daca doriti ca produsul sa va ajunga intre 3 si 6 zile lucratoare, taxa creste pana la 32 de euro.

Meiigoo M1

Achizitionarea telefoanelor de pe site-ul TomTop se poate face inclusiv prin PayPal. Pretul pentru Meiigoo M1 este unul bun, echivalentul a aproximativ 750 de lei la ora redactarii acestui articol. Prin comparatie, device-ul costa 236 de dolari pe site-ul gearbest, respectiv 220 de euro pe site-ul amazon.de.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Meiigoo
Product Name
Meiigoo M1
Price
(€) 164