Reviews, Stiri

Maze Comet 4G smartphone » review, pret, specificatii tehnice si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Maze Comet (4)Dupa Maze Blade si Maze Alpha, micutul producator din China a lansat oficial smartphone-ul Maze Comet, un telefon cu ecran mare, format 18:9 si tehnologie INCELL. Este fara indoiala, unul dintre cele mai atractive telefoane de pe piata chineza ca raport specificatii-pret din sectorul mid-range. Detalii complete despre aceasta noua propunere venita de la Maze, aflam in cele ce urmeaza.

Maze Comet specificatii tehnice complete

  • Ecran: IPS LCD, format 18:9, diagonala 5.7″
    Rezolutie HD+ (1440×720 pixeli),
    Densitate pixeli: 281PPI, sticla Corning Gorilla Glass 5, tehnologie INCELL
  • Sistem de operare: Android 7.0 Nougat
    Memorie RAM: 4GB RAM
    Memorie ROM: 64GB memorie interna, MicroSD pana la 128GB
    Procesor: octa-core MediaTek MT6750T 1.5GHz
    Placa grafica: ARM Mali T860 MP2 de 680MHz
  • Carcasa: combinatie intre sticla, metal si piele
    Baterie: 4000mAh cu tehnologie fast charging 5V2A
    Scanner de amprente frontal
  • Camera principala Sony IMX258 de 13-megapixeli, autofocus, flash LED dual, diafragma F2.2, face detection, filmare in 1080p cu 30fps
    Camera secundara Sony IMX219 de 8-megapixeli, diafragma F2.2
  • Optiuni conectivitate: 4G LTE, Dual SIM Dual Standby, USB tip C cu OTG, WiFi 802.11 ac dual-band, mufa casti de 3.5mm, Bluetooth 4.1, GPS/GLONASS/Beidou

#mazecomet #maze

A post shared by TECH GAJET WORLD (@techgajetworld) on

Maze Comet review: specificatii bune, pret si mai bun

Noul Maze Comet este doar unul dintre terminalele pe care compania le-a pregatit pentru acest final. Marea atractie pare sa fie Maze Alpha X, o adevarata bestie cu ecran 18:9 si memorie de 6 GB RAM.

Revenind insa la „cometa” celor de la Maze, va scriam cate ceva despre acest device pe finalul lunii septembrie, promitandu-va mai multe detalii dupa lansarea oficiala a sa. Maze este o companie mica, dar a lasat deja o impresie foarte buna pe piata prin felul in care telefoanele sale arata si „se misca”. Vorbim probabil despre una dintre cele mai promitatoare mici companii din aceasta zona, si, dupa cum stim, nu sunt deloc putine. Ceea ce spune multe despre Maze Mobile.

Maze Comet

Comet de la Maze vine cu un scor neasteptat de bun in AnTuTu Benchmark. Smartphone-ul de tip phablet a obtinut 44.682 de puncte, scort care-l situeaza peste terminale precum Umidigi Crystal, Leagoo S8, Oukitel K10000 Pro, Vernee M5, Blackview S8, Leagoo T5, Xiaomi Redmi Note 5A sau Xiaomi Redmi 4X. Nu suna rau, nu-i asa? Care sunt atuurile si care sunt minusurile sale? Vedem in cele ce urmeaza.

Maze Comet se bazeaza pe un display cu diagonala de 5.7 inch, imbracat in sticla curbata si capabil sa suporte o rezolutie de 1440×720 pixeli. Acest ecran are format 18:9 si beneficiaza de multitouch in 10 puncte. Luminozitatea sa atinge 625 cd/mp2, iar sansele sa va impresioneze sunt destul de bune, tinand cont ca inclusiv la densitatea pixelilor sta destul de bine: 282 pixeli per inch.

Device-ul ruleaza Android 7.1 Nougat si se bazeaza pe un procesor octa-core pe 64 de biti de la Mediatek. Este vorba despre modelul MT6750T, tactat la frecventa de 1.5 Ghz cu patru nuclee Cortex A53 de 1.5 Ghz si alte patru nuclee Cortex A53 de 1 Ghz.

Maze Comet (2)

Este acelasi procesor de pe Leagoo S8, Uhans Max 2 sau Bluboo S8, dar care iata, obtine rezultate mai bune pe Maze Comet. El este cuplat cu placa grafica Mali T860 MP2 de 650 Mhz si asociat cu cei 4 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare a datelor atinge 64 GB, insa aceasta poate fi extinsa pana la 256 GB via micro SD.

Compartimentul foto este unul tipic pentru zona mid-range din China. Avem o camera foto principala de 13 megapixeli cu senzor de la Sony, IMX 258, plus dual LED Flash. Camera frontala, dedicata tuturor celor care sunt pasionati de selfie-uri si video calling are o rezolutie de 8 megapixeli. Terminalul „vede” 4G LTE si se conecteaza la internet prin Wi-Fi 802.11 b/g/n. Telefonul Maze Comet suporta GPS cu A-GPS si GLONASS si se bazeaza pe o baterie foarte puternica.

Maze a incorporat in Comet un acumulator nedetasabil cu o capacitate de 4000 de miliamperi care in mod normal ar trebui sa asigure pana la 3-4 zile de utilizare a telefonului. In hard – mode in schimb, va puteti baza pe minim 8 ore de autonomie, in timp ce in stand-by, autonomia telefonului merge pana la o saptamana. Si pentru convorbiri autonomia este una excelenta, Maze Comet putand asigura pana la 30 de ore.

Maze Comet (5)

Lui Maze Comet ii lipseste senzorul infrarosu si barometrul, dar vine cu scanner de amprente (montat frontal), senzori de lumina si proximitate, plus accelerometru, gyroscop si compass. Procesorul audio este integrat, iar mufa pentru casti nu lipseste din configuratia terminalului.

Maze Comet cantareste mult mai mult decat ne asteptat: 236 de grame! S-ar putea ca aici Maze sa primeasca o bila neagra din partea utilizatorilor. Nici n-am putea spune ca smartphone-ul se incadreaza la sectorul slim, tinand cont ca grosimea sa atinge 10.8 milimetri. Avem insa la dispozitie o constructie din piele si metal, plus sticla de buna de calitate. Aspectul este foarte placut, chiar impresionant pe alocuri, iar suprafata pe care o poate utiliza proprietarul este de 71.79%. Deloc rau!

Maze Comet: de unde il cumparam si cat costa?

Pentru moment, Comet de la Maze este disponibil doar pe site-urile de specialitate din China. Culorile pe care il vom putea cumpara sunt negru si albastru, dar personal inclin sa cred ca acest negru clasic il prinde cel mai bine. In perioada 23 octombrie-31 octombrie, Maze Comet poate fi cumparat de pe site-ul TomTop.com pentru 142.79 de euro, echivalentul a 656 RON la cursul zilei de astazi, 24 octombrie. Pe site-ul Gearbest.com, handset-ul costa 169.99 dolari, echivalentul a 664 RON la cursul zilei de astazi.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Maze
Product Name
Maze Comet
Price
EURO 143