Stiri

Din septembrie vom avea Liga Campionilor LIVE pe Facebook

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Liga Campionilor LIVE pe Facebook » Facebook a anuntat recent prin vocea fondatorului sau, Mark Zuckerberg, ca a atins borna de 2 miliarde de utilizatori lunar. Aceasta veste a facut rapid inconjurul lumii in cursul zilei de ieri si a avut un impact deosebit la public, dar o alta stire venita dinspre gigantul social media a trecut aproape neobservata.

Liga Campionilor LIVE pe Facebook

Conform presei americane, Facebook si Fox Sports au incheiat un parteneriat fara precedent prin care gigantul social media va transmite LIVE partidele de fotbal din Liga Campionilor, sezonul 2017/2018. Toti utilizatorii retelei de socializare din Statele Unite vor putea urmari cea mai importanta competitie inter cluburi in urma acestui parteneriat care include difuzarea a cate doua meciuri pe zi in timpul grupelor si a cate patru meciuri din fazele 16-imilor de finala si a sferturilor de finala.

Liga Campionilor LIVE pe Facebook

Asa vor arata transmisiunile Facebook din UCL

Cei care vor dori sa urmareasca Liga Campionilor LIVE pe Facebook o vor putea face prin intermediul paginilor oficiale: Fox Sports Facebook pentru limba engleza si Fox Sports Deportes pentru limba spaniola.

„34 de milioane de americani au urmarit finala Ligii Campionilor din acest an dintre Real Madrid si Juventus Torino, iar pe Facebook au fost nu mai putin de 98 de milioane de interactiuni. Dorinta noastra este sa asiguram continut de top acestei intense comunitati de iubitori ai fotbalului, iar parteneriatul cu Facebook ne permite acest lucru” – David Nathanson, Director al televiziunii Fox Sports.

Liga Campionilor Live pe Facebook nu este prima actiune importanta pe care gigantul Social Media o desfasoara pe acest sector de activitate. Nu mai departe de luna februarie a acestui an, compania lui Mark Zuckerberg a incheiat un alt parteneriat provocator cu televiziunea Univision prin care s-a stabilit ca 46 de meciuri din prima liga mexicana de fotbal vor putea fi de asemenea urmarite Live pe Facebook.

„Lumea petrece din ce in ce mai mult timp pe telefoanele mobile, iar Liga Campionilor Live pe Facebook este nu doar o provocare pentru noi cei de la Fox Sports ci si o mana de ajutor intinsa tuturor celor care ne urmaresc. De asemenea acest acord, reprezinta un pas cat se poate de firesc din punct de vedere al tehnologiei” – David Nathanson, Director al televiziunii Fox Sports.

Liga Campionilor Live pe Facebook va putea fi urmarita incepand cu mijlocul lunii septembrie atunci cand se da startul in noul sezon 2017/2018 din cea mai importanta competitie intercluburi din lume.

Summary
Din septembrie vom avea Liga Campionilor LIVE pe Facebook
Article Name
Din septembrie vom avea Liga Campionilor LIVE pe Facebook
Description
Dupa acordul dintre Facebook si Fox Sports, incepand cu luna septembrie vom putea urmari Liga Campionilor LIVE pe Facebook