Reviews, Stiri

LG X500 phablet cu autonomie mare, TV Tuner si alte dotari decente

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG X500 este cel mai nou smartphone de buget pe care compania LG Group l-a lansat in aceasta perioada pe piata asiatica. Device-ul nu trebuie confundat cu modelul LG GX500 din trecut si este lansat de sud-coreeni la scurt timp dupa LG X300, smartphone oferit pietei la inceputul anului si despre care am discutat si noi in cadrul acestui review.

LG X500 specificatii, impresii si detalii oficiale

Chiar daca cei de la KoreaHarald  noteaza ca noul smartphone LG este unul accesibil ca pret, aruncand o privire peste specificatiile sale si in deosebi asupra concurentei, suma de aproape 300 de dolari cu care acest phablet este comercializat in Coreea de Sud mi se pare destul de mare. Exista totusi un detaliu foarte interesant legat de modelul LG X500, un amanunt care in special pe piata din Asia conteaza destul de mult. LG X500 incorporeaza un tuner TV digital prin care practic utilizatorul poate urmari o serie de programe TV prin intermediul device-ului si fara a fi nevoit sa apeleze la conexiune la internet. Poate insa aceasta caracteristica sa ridice nivelul acestui phablet? Probabil ca da, insa nu sunt convins ca este si un argument suficient.

LG X500 (2)

Aruncam o privire peste lista specificatiilor acestui device, specificatii destul de atragatoare din anumite puncte de vedere. Phabletul ascunde sub capota sa un procesor de tip octa-core pe 64 de biti, produs de cei de la MediaTek. Este vorba despre un MT 6750, model care este setat la frecventa de 1.5 Ghz. Alaturi de acest chipset functioneaza procesorul grafic ARM Mali T860 MP2. LG X500 este sustinut de o memorie RAM de 2GB si de cei 32 de GB rezervati de LG Group pentru stocarea datelor. Din fericire, producatorul a inclus si un port microSD, prin intermediul caruia utilizatorul poate mari capacitatea nativa de stocare a datelor pana la 256 GB.

LG X500 beneficiaza de o constructie de calitate si pare sa aiba un design clasic pentru telefoanele LG. Carcasa este dotata cu rama metalica, iar display-ul terminalului este un IPS LCD cu diagonala de 5.5 inch. Acest display are o rezolutier de 1280×720 pixeli si rolul sau pare sa fie si unul estetic, ecranul contribuind la impresia „artistica” pe care LG X500 o ofera.

LG X500 (3)

Cea mai atragatoare caracteristica a acestui dispozitiv se leaga de autonomia sa. LG X500 se bazeaza pe o baterie Lithium-Ion de tip non-removable, cu o capacitate generoasa de 4500 mAh. Conform producatorului, phabletul este gata sa asigure 20 de ore de autonomie chiar si in cazul rulajului continuu de clipuri video, in timp ce in regim de utilizare normala, bateria telefonului aduce o autonomie de doua zile. Evident, acest acumulator nu este lipsit de functia fast charging.

Dotarile foto se incadreaza in peisajul mid-range. LG X500 pune la dispozitia utilizatorilor o camera frontala cu senzor de imagine de 5 megapixeli, camera care poate captura imagini in rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Camera principala a device-ului are in schimb o rezolutie de 13 megapixeli si beneficiaza de stabilizator de imagine si o deschidere interesanta f/2.2. Inca din fabrica, LG X500 ruleaza Android 7.0 Nougat, cel mai nou sistem de operare al celor de la Google. Phabletul este unul de tip 4G LTE, cantareste 164 de grame si masoara 8.49 de milimetri. Poate fi achizitionat pe culori precum negru, auriu sau albastru.

LG X500 (4)Daca esti un pasionat de smartphones produse de LG Group sau ai un astfel de telefon acasa, arunca o privire peste oferta noastra de huse de telefon LG si alege cea mai potrivita solutie pentru tine.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4 based on 4 votes
Brand Name
LG Group
Product Name
LG X500
Price
$ 284