Stiri

LG V30 va fi primul telefon LG cu ecran OLED FullVision

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG V30 displayNe mai desparte relativ putin timp pana la lansarea oficiala a noului LG V30, unul dintre cele mai asteptate terminale din aceasta a doua jumatate a anului. Recent, pe blogul catmobile, v-am prezentat cum va arata LG V30, acum a venit vremea sa aflam alte informatii noi legate de mult-asteptatul device al companiei sud-coreene.

LG V30 release date » 31 august, la IFA Berlin 2017
LG V30 pret estimativ » 700 de dolari pentru varianta cu 64GB memorie interna

LG V30 cu ecran FullVision OLED

Pana pe 31 august mai sunt aproape trei saptamani. La aceasta data, LG Electronics ne va dezvalui noul sau terminal, descris ca fiind „urmatorul smartphone major” chiar de catre compania sud-coreeana. In 2015, LG G Flex 2 sosea pe piata cu ecran OLED, ceea ce a fost o premiera pentru compania asiatica. Acum, LG anunta ca „viitorul sau flagship” va avea incorporat un ecran OLED FullVision. LG G6 a propus deja aceasta structura pentru ecranul sau, iar zvonurile pareau sa confirme ca si acest model V30 va imbraca aceeasi fata.

Ei bine, compania sud-coreeana confirma chiar ea acum acest detaliu, ceea ce inseamna ca asa cum anticipam, LG V30 va fi un varf de gama pentru companie, asa cum a fost si LG G6. Conform site-ului GizmoChina, noul LG V30 va avea un display FullVision cu rezolutie Quad HD Plus, adica 2880×1440 px. Acest ecran v avea un raport 18:9 si un total de 4.147.200 de pixeli. Deja nu mai discutam despre simple speculatii, pentru ca aceste date sunt oferite de LG chiar pe site-ul sau oficial.

Protectia ecrnaului FullVision va fi asigurata de Corning Gorilla Glass 5, ceea ce inseamna ca panelul OLED de pe V30 va fi super rezistent la socuri si zgarieturi. Asta desigur, in teorie. Un alt aspect interesant legat de noul ecran OLED FullVision este diagonala sa, pentru ca LG ne anunta ca V30 va avea o diagonala de 6 inch plus margini curbate. Comparativ cu LG V20, noul model din 2017 asigura mai mult spatiu utilizatorului, marginea de sus fiind redusa cu 20 de procente, iar cea de jos cu 50 de procente.

Lista de specificatii LG V30 mai cuprinde conform asteptarilor un procesor de cea mai noua generatie de la Qualcomm, potentul Snapdragon 835, cu 4 sau 6GB memorie RAM si o baterie destul de generoasa de 3200 mAh. Procesorul va fi tactat la frecventa de 1.9 Ghz conform specificatiilor oficiale de pe site-ul de teste Geekbench, in timp ce terminalul va avea preinstalat Android 7.1.2 Nougat. Capacitatea de stocare a datelor este de 64 GB in versiunea de baza. Fata de modelele precedente lansate de LG, acest varf de gama vine si cu o alta diferenta majora: LG V30 nu va avea ecran secundar!

Summary
Article Name
LG V30 va fi primul telefon LG cu ecran OLED FullVision
Description
Compania sud-coreeana LG a confirmat ca viitorul sau flagship LG V30 va fi primul telefon cu ecran OLED FullVision al sau