Stiri

LG V30 noi detalii despre telefonul anului pentru LG Group

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG V30 este terminalul pe care compania LG Electronics pare sa se „bazeze” cel mai mult in acest an. Chiar daca LG G6 (review) este varful de gama care se bucura deja de reactii pozitive la nivel inalt, LG V30 se anunta a fi cea mai importanta realizare a companiei, urmand a fi lansat cel mai probabil in toamna acestui an. Putem spune fara sa gresim ca cel mai probabil, in tot acest context, LG V30 este adevaratul flagship pe care LG Group il pregateste in 2017.

LG V30 primul device LG cu Android 8?

Despre handsetul LG V30 am mai discutat in urma cu ceva timp pe blogul catmobile. Item-ul continua seria V care a avut un precedentul model, LG V20 (review aici) cea mai importanta reusita a anului trecut pentru compania sud-coreeana. De altfel, situatia a fost similara si in 2016, cand LG si-a lansat varful de gama (LG G5), dar a avut cele mai importante vanzari prin modelul LG V20. Cunoscand aceasta situatie, LG va incerca sa ofere un model LG V30 de cel mai inalt nivel, mai ales ca prognozele pentru vanzarea LG G6 (oferta de huse LG G6) par mai bune decat pentru vanzarile flagshipului de anul trecut.

LG-V30-1

LG V30: sursa foto mobikart.com

Revenind la ceea ce ne-ar putea oferi in acest an LG V30, va reamintim ca modelul de anul trecut a fost primul care a iesit pe piata cu Android 7.0 Nougat, astfel ca zvonurile din ultima perioada anunta ca modelul V30 ar urma sa fie primul LG cu Android 8.0 Oreo (mai multe detalii despre acest sistem de operare aici) si probabil unul dintre primele telefoane din lume cu acest sistem de operare.

Aproape sigur, LG V30 va beneficia de un design similar cu LG G6, adica vom vedea un terminal cu margini foarte subtiri si un display spectaculos. Insa… LG V30 va avea display secundar si camere duale pe ambele parti, ceea ce suna intr-adevar captivant. Display-ul cel mai probabil va fi un OLED cu margini curbate si protectie de ultima generatie, in timp ce versiunile de memorie ar putea fi unele diferite in functie de zona geografica sau modelul de V30. Am putea avea o singura varianta de LG V30 cu 6 GB memorie de tip RAM sau doua variante de LG V30 cu memorie de 4GB RAM , respectiv 6GB RAM.

LG V30

Fara indoiala, „motorul” pe care LG il „gandeste” pentru incorporarea in LG V30 este Snapdragon 835 de la Qualcomm, un detaliu care subliniaza inca o data ca LG prioritizeaza aceasta gama in noul an, daca tinem cont ca LG G6 nu incorporeaza acest model de chipset.

CINE ESTE LG GROUP?

LG Group este al doilea mare nume din domeniul electronicelor din Coreea de Sud. Concernul infiintat de Koo-In Hwoi va aniversa in acest an 70 de ani de existenta. Sub deviza „Life’s Good”, LG a inregistrat venituri record in ultimii ani de cand la conducerea companiei a ajuns presedintele executiv Koo Bon-Moo. La ora actuala LG Group (cauta huse LG in oferta noastra) are peste 180 de mii de angajati si isi divizeaza activitatea in patru mari divizii: LG Electronics, LG Display, LG Telecom si LG Chem. Daca esti interesat de noul flagship al companiei, ramai pe site-ul nostru pentru mai multe informatii legate de cel mai asteptat produs al anului conceput de LG. Pana atunci, arunca o privire peste sectiunea huse si folii LG, acolo unde in curand vei gasi inclusiv huse si alte accesorii pentru noul varf de gama al companiei sud-coreene.

Summary
LG V30 noi detalii despre telefonul anului pentru LG Group
Article Name
LG V30 noi detalii despre telefonul anului pentru LG Group
Description
Modelul LG V30, care va inlocui in oferta LG Group, modelul LG V20 care a inregistrat vanzari record, va fi lansat in toamna acestui an. Avem noi detalii despre acest handset, pe care le puteti citi in acest articol.