Stiri

OFICIAL: LG V30 lansare de gala la IFA Berlin 2017

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG V30 a facut deja foarte multa valva in jurul sau. Deja s-au speculat foarte multe date de lansare si detalii legate de specificatiile posibile ale acestui telefon, insa in cele din urma am primit si o confirmare oficiala: noul model al LG din gama V devine oficial pe final de august, la IFA Berlin 2017.

31 august: ziua in care LG V30 va fi lansat oficial in Germania

LG Electronics a trimis deja primele pre-invitatii al evenimentul care va avea loc in Germania, iar mesajul, pare cat se poate de clar. Sud-coreenii ne invita sa „retinem” data de 31 august prin mesajul „save the date”, in timp ce litera V care se poate observa in poza de mai jos demonstreaza ca este vorba de inca un indiciu: lansarea va gazdui un telefon din gama V a companiei. Si ce telefon din aceasta gama asteptam noi de atata timp? Ati ghicit: LG V30, un device potent si atragator care sa speram ca va avea si un pret echitabil.

LG V30

Vestile bune continua insa sa vina cu trenul informational dinspre Coreea de Sud. Conform fostului editor-sef de la SamMobile, „LG V30 va ajunge si in Europa”. Subliniem acest detaliu pentru ca predecesorii sai, LG V10 si LG V20 nu s-au bucurat de aceasta „onoare”.

LG V30 specificatii » Ce va prezenta LG pe 31 august la IFA Berlin 2017? Un telefon foarte aspectuos, cu ecran OLED de 6.2 inch, destul de asemenator cu cel al LG G6. V30 va avea procesor Snapdragon 835 si camera foto duala cu senzori de imagine de cate 13 megapixeli. Memoria sa RAM va fi de 6 GB, iar memoria nativa pare stabilita la 32 GB. Fata de modelele precedente lansate de LG descoperim insa si o alta diferenta majora: LG V30 nu va avea ecran secundar!

Vom reveni cu detalii despre acest telefon imediat dupa lansarea sa oficiala din Germania.

Summary
 OFICIAL: LG V30 lansare de gala la IFA Berlin 2017
Article Name
OFICIAL: LG V30 lansare de gala la IFA Berlin 2017
Description
Modelul LG V30 al celor de la LG, continuatorul gamei LG V, urmeaza sa fie lansat pe 31 august cu ocazia IFA Berlin 2017