Stiri

LG V30 ar putea fi lansat in august, in timp ce LG G7 abia in ianuarie 2018

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG V30 este unul dintre cele mai importante telefoane mobile care ar putea fi lansate oficial in aceasta vara. LG Electronics a introdus pe piata seria sa de top denumita „V” in octombrie 2015, iar cel mai bine vandut handset LG din ultima vreme, LG V20 a fost lansat exact in aceeasi luna.

De aici se nasc si zvonurile conform carora, LG V30 va urma acelasi drum si ar putea debuta in octombrie 2017. Informatii proaspete insa, culese de cei de la gizmochina, anunta ca terminalul de top al companiei LG ar putea fi lansat mult mai devreme in acest an. Aceste speculatii anunta luna august ca posibila luna de lansare oficiala a device-ului LG V30.

LG V30, amenintat de lansarile Samsung si Apple

Despre LG V30 am discutat si in aprilie pe site-ul nostru si mentionam atunci ca LG Group va incerca sa creeze un smartphone de top cu caracteristici high-end, in speranta ca va iesi putin din pasa neagra in care a intrat in ultima perioada.

LG V30

Acest device se va baza cel mai probabil pe un puternic display OLED cu margini curbate si protectie Corning Gorilla Glass, va avea diverse versiuni de memorie RAM (4 GB si 6 GB, in functie de zona geografica) si se va baza pe cel mai puternic procesor de pe piata, Snapdragon 835 de la Qualcomm. De asemenea, LG V30 va avea display secundar si camere duale pe ambele parti confirma presa din Asia.

Aju Business Daily, citati si de The Investor, anunta insa ca acest flagship va fi lansat mai devreme decat ne asteptam si am putea sa-l vedem oficial in luna august. Compania sud-coreeana se presupune ca ar pregati deja marele eveniment din vara, insa sursele citate sustin ca daca lucrurile nu vor fi gata la timp, am putea vedea noul varf de gama cu ocazia IFA de la Berlin. Deci tot mai devreme decat ne asteptam, daca tinem cont ca evenimentul din Germania incepe pe 1 septembrie.

Internationale Funkausstellung Berlin este una dintre cele mai importante expozitii pentru electronice din lume si totodata una dintre cele mai vechi. Peste 250 de mii de vizitatori ajung de regula la acest eveniment care pana in 2005 era organizat o data la doi ani, dar care din 2011 este organizat anual. Interesant este ca LG nu s-a bazat niciodata pe IFA pana acum pentru a-si anunta smartphone-urile din seria V, dar asta si pentru ca precedentele modele nu au fost lansate si pe piata europeana. Cu toate acestea, in 2017, compania ar putea aborda o strategie diferita pentru prezentarea noului sau varf de gama.

LG tine cont si de faptul ca la finalul lunii august ar putea fi lansat Samsung Galaxy Note 8, iar in septembrie vor aparea noile iPhone-uri care vor distruge cel mai probabil, ca de obieci, vanzarile companiei. Astfel, LG va lansa mai devreme LG V30 si va amana pentru ianuarie 2018, LG G7, un alt terminal interesant foarte asteptat pe piata de telefonie mobila.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
LG Group
Product Name
LG V30