Stiri

LG Q8 » detalii oficiale despre versiunea mai mica a lui LG V20

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Daca LG V20 ti-a lasat o buna impresie, atunci noul terminal al companiei LG, modelul LG Q8 va fi unul pe gustul tau. Fara prea mare fast, producatorul sud-coreean a introdus acest model de telefon, care in fapt, pare o versiune mini a terminalului de anul trecut, LG V20.

LG Q8, un LG V20 in varianta mini

Specificatii LG Q8 si pareri personale »» In asteptarea LG V30, compania sud-coreeana a lansat recent o gama foarte interesanta de telefoane. LG Q6, Q6 Plus si Q6a au fost lansate la inceputul lunii iulie, cu aproximativ zece zile in urma. Acum, LG Group ne face o noua propunere: LG Q8, un device atragator, cu specificatii bune si autonomie de calitate.

LG Q8 (3)

Listat deja pe un site italian de specialitate, smartphone-ul nu are inca un pret de achizitie oficial, dar foarte probabil il va primi in perioada imediat urmatoare. Din pacate, producatorul nu ne anunta si cand vom putea vedea acest dispozitiv si pe alte piete.

Sa trecem insa la specificatiile LG Q8 si sa vedem ce ne propune acest telefon. Ei bine, ceea ce atrage aproape instantaneu atentia este displayul excelent cu diagonala de 5.2 inch si rezolutie Quad HD, un display care vine cu o densitate a pixelilor impresionanta: 554 pixeli per inch. Acest terminal, vine cu display secundar si are certificare IP67.

The Verge noteaza ca terminalul va fi propulsat de un procesor foarte puternic: chipset-ul dedicat flagshipurilor de anul trecut, Qualcomm Snapdragon 820. Acesta este cuplat cu 4GB memorie RAM si alti 32 GB destinati spatiului de stocare a datelor. Telefonul permite adaugarea de carduri externe si extinderea capacitatii de stocare a datelor pana la 256 GB.

LG Q8

Trecand la departamentul foto, aflam ca LG Q8 vine cu o camera principala duala cu doi senzori de cate 13, respectiv 8 megapixeli. Aceasta camera principala are abilitatea de a filma in format Ultra HD cu 30 de cadre pe secunda. Pe de alta parte, camera frontala, poseda un senzor cu rezolutie de 5 megapixeli este capabila sa asigure unghiuri largi de vizualizare.

In ceea ce priveste partea software, LG Q8 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat. Acumulatorul sau pare unul eficient daca tinem cont de dimensiunile telefonului. LG Q8 vine cu o baterie de 3000 miliamperi si cu optiuni de conectivitate importante precum Wi-Fi a/b/g/n/ac dual-band, Bluetooth 4.2, USB Type-C port etc.

Nu lipseste senzorul de amprente, mufa pentru casti standard de 3.5 milimetri si chipul Quad DAC pe 32 de biti pentru un sunet foarte bun. La prima vedere, versiunea mai mica a lui LG V20 arata si se misca extraordinar de bine. Vom reveni insa cu amanunte despre LG Q8 in perioada urmatoare.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG Q8